Gazete Vatan Logo

Mustafa Kemal Kurt kimdir? (Survivor 2018)

Mustafa Kemal Kurt kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde çok sık araştırılıyor. Survivor 2018'in en dikkat çeken yarışmacıları arasında yer alan Mustafa Kemal Kurt'un son bölümdeki kavgası izleyicileri ekrana kilitledi. Bu gelişme üzerine Survivor Mustafa'nın hayatına dair bilgiler merak konusu oldu.

Mustafa Kemal Kurt kimdir? (Survivor 2018)

Mustafa Kemal Kurt Survivor Ünlüler takımında mücadele veriyor. Dün akşamki iletişim oyununda Hilmicem ile yarıştığı esnada kötü söz sarfeden Survivor Mustafa, yarışmacılar arasında büyük bir gerginliğe sebebiyet verdi. İşte yaşananlar...

MUSTAFA KEMAL KURT KİMDİR?

Mustafa Kemal Kurt Crossfit Antrenörüdür. Türkiye Milli Takımı Rugby oyuncusu ve kaptanıdır. Bulgaristan Avrupa Rugby Şampiyonası katılmıştır. Mustafa Kemal Rugby sporu ile ilgileniyor. Rugby güç gerektiren bir spordur. 15 kişiden iki takım ve 40 dakikalık iki devre halinde oynanan oyunda oyuncu elindeki topu ileri pas vermeden kale çizgisinin arkasına geçirmeye çalışır. Hayatı başarılar ile dolu olan Mustafa Kemal Kurt çok güçlü bir oyuncudur. Ormanı doğayı ve ateş yakmayı çok seven biridir. Survivor 2018' de Gönüllüler takımına katılan yarışmacının nasıl bir performans sergileyeceği ise merak konusu oldu.