Gazete Vatan Logo

Müslüm Gürses’ten güzel haber!

Söylenenleri anladı...

Geçirdiği by pass ameliyatının ardından yoğun bakımda tedavisi devam eden sanatçısı Müslüm Gürses'in durumunun daha iyi olduğu bildirildi. Doktor Deniz Şener, “Söylenenleri anlıyor, bize anlamlı olabilecek birtakım mesajlar verebiliyor' dedi.

Memorial Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Deniz Şener, by pass ameliyatı olan sanatçı Müslüm Gürses’in sağlık durumuyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Şener, solunum makinesine bağlı bir hasta olarak rahatsızlığını hissetmemesi için Gürses'i 'uyutmak' zorunda olduklarını ifade etti.

Gürses'in karaciğer bulgularında olumlu değişikliklerin olduğunu aktaran Şener, şunları kaydetti:

'Müslüm Gürses, daha iyi durumda. Kendisini uyutuyoruz, bilinci açık. İlaçların etkisi azaldığında kendisiyle diyalog kurabiliyoruz. Söylenenleri anlıyor, bize anlamlı olabilecek birtakım mesajlar verebiliyor. Ancak hala yoğun bakımda ve solunum aletine bağlı. Böbrekleri için diyaliz uygulanıyor. Tedavisi bu şekilde devam ediyor. Durumu stabil. Dünden bugüne genel olarak büyük bir değişiklik yok. Her geçen gün olumlu birtakım farklılıkları gözlemliyoruz.'

Şener, Gürses'in ne zaman yoğun bakımdan çıkacağını söylemenin mümkün olmadığını vurgulayarak, sanatçının birkaç gün içinde daha iyi olacağını ve daha sonraki aşamada da yoğun bakımdan çıkmasını ümit ettiklerini belirtti.

ENFEKSİYON RİSKİ

By pass ameliyatlarından sonra bu tür komplikasyonların görülebildiğini aktaran Şener, 'Her hastada olacak diye bir beklentimiz tabii ki yok.

MUHTEREM NUR AYAKTA DURMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

Hastaneye gelen Müslüm Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur hastane girişinde gazetecilere "Ben önemli değilim. Önemli olan onun sağlıdır. Daha fazla konuşamayacağım. Beni rahat bırakın arkadaşlar" dedi. Yürümekte güçlük çeken Nur’un bir hayli üzgün olduğu gözlendi.

BAŞBAKAN ERDOĞAN’DAN GÜRSES’E "GEÇMİŞ OLSUN" TELEFONU

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, yoğun bakımda yatan arabesk müziğinin ünlü sanatçısı Müslüm Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur’u telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başbakan Erdoğan’ın, dün akşam aradığı Muhterem Nur’dan ünlü sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi aldığı öğrenildi. Öte yandan ünlü sanatçının eşini arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten siyasiler arasında TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Ulaştırma,Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli de bulunuyor.

Geçtiğimiz perşembe günü Şişli Memorial Hastanesi’nde by pass ameliyatı olan ve yoğum bakımda tutulan Gürses’in sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Haberin Devamı