Gazete Vatan Logo

Müslüm Baba'ya sürpriz ziyaret!

Erdoğan Gürses'i ziyaret etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yoğun bakımda tedavileri devam eden sanatçı Müslüm Gürses ile İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören’i ziyaret etti.

Başbakan Erdoğan, Kısıklı’daki konutundan ayrılarak, ziyaret için Şişli’deki Memorial Hastanesi’ne geldi.

Burada yaklaşık 40 dakika kalan Erdoğan, çıkışta basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Gürses ve Ören’in yoğun bakımda tedavilerinin devam ettiğini hatırlatarak, doktorların en üst düzeyde gerekli olan ilgi ve alakayı başarılı bir şekilde sürdürdüğünü söyledi.

Bu süreç içerisinde doktorların da belirli neticeleri beklediğini kaydeden Erdoğan, ”Tıbbi noktada konuşmak tabii bize düşmez. Bize birinci derecede düşen onlara şu anda dua etmek. Milletçe dua edelim. Allah şifalar versin. Ama doktorlarımız gerçekten bütün hemşirelerle, sağlık elemanlarıyla birlikte ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Rabbimden şifalar diliyoruz” diye konuştu.

Başbakan Erdoğan, ”Görüşme imkanınız oldu mu?” sorusu üzerine ise hastaların şu anda uyutulduğunu, böyle bir süreç içerisinde olduklarını ifade etti.

Erdoğan’ın, yaklaşık 10 gün önce hastaneye beyin kanaması teşhisiyle kaldırılan Ören’in ve 2,5 ayı aşkın süredir hastanede yatmakta olan Gürses’in doktorlarından bilgi aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı