Gazete Vatan Logo
Magazin Murat Yıldırım duygusal anlar yaşadı!

Murat Yıldırım duygusal anlar yaşadı!

'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına katılan bir öğrenci, Ayşen Gruda hakkındaki sorunun cevabını iki joker hakkını kullanarak bildi.

Murat Yıldırım duygusal anlar yaşadı!

ATV ekranında yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında sorulan Ayşen Gruda sorusu herkesi duygulandırdı. Boğaziçi Üniversitesi'nde mezun olan genç yarışmacı, geçtiğimiz ay hayatını kaybeden usta oyuncu Ayşen Gruda hakkındaki soruyu iki joker kullanarak cevapladı.

AYŞEN GRUDA'NIN SESİNİ TANIYAMADI

'Çöpçüler Kralı' filminde rol alan 'Hacer' karakterinin sorulduğu soruda yarışmacı doğru cevaptan emin olamayınca önce telefon joker hakkını kullandı. Ancak yarışmacının aradığı kişi de soruya yanlış cevap verdi. İkinci joker hakkını kullanarak cevabı seyirciye soran genç yarışmacı doğru cevabı verdi.

KONUŞMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

Yarışmacının soruyu bir sefer de bilememesinden sonra açıklama yapan sunucu Murat Yıldırım duygusal anlar yaşadı. Konuşmakta güçlük çeken Yıldırım, "Allah rahmet eylesin. Bu hayatta gördüğüm en mütevazı, sevgiden yana, barıştan yana bir oyuncuydu. Bir insandı her şeyden önce. Türk sineması ve Türkiye çok büyük bir insanı kaybetti" dedi.