Gazete Vatan Logo
Magazin Murat Övüç, Yeşim Salkım'dan özür diledi!

Murat Övüç, Yeşim Salkım'dan özür diledi!

Antalya’da sahne aldığı Palm Beach Lara’da Yeşim Salkım’a küfür eden Murat Övüç’ün konser anlaşması iptal edildi. Övüç’ün yerine Yeşim Salkım sahneye çıkacak. Murat Övüç, yeni bir video yayınlayarak, ünlü şarkıcıdan özür diledi. Sosyal medya fenomen, çalıştığı şirketleri tehdit ederek konserlerini iptal ettirmeye çalışanlara ise tepki gösterdi.

Murat Övüç, Yeşim Salkım'dan özür diledi!

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç’ün geçtiğimiz günlerde sahne aldığı Palm Beach Lara’da Yeşim Salkım’a küfür etmesi tepki görmüştü. Murat Övüç’le olan konser anlaşmalarını iptal eden mekân yönetimi, 8 Ağustos’ta Yeşim Salkım konseri organize etti. Konsere, kadın misafirler ücretsiz giriş yapabilecek.

KADINA HER TÜRLÜ ŞİDDETİN KARŞISINDAYIZ

Yeşim Salkım da avukatı Merve Uçanok aracılığıyla Murat Övüç için hukuki ve cezai yollara başvuracağını açıklarken Palm Beach Lara’nın sosyal medya sayfasından yapılan basın açıklamasında “Yeşim Salkım’a yapılan saygısızlığı işletme olarak şiddetle kınıyoruz. Kadına yapılan her türlü şiddetin karşısında olma ilkemiz doğrultusunda Murat Övüç’le tüm konser anlaşmalarını iptal ettiğimizi kamuoyuna duyururuz. Yönetim olarak kendisiyle bir daha çalışmama kararı aldık. Bizim için değerli olan kadınlarımızın her zaman yanında yer alacağız” ifadeleri kullanıldı.

Günlerdir tepkilerin odağında yer alan Övüç, Instagram hesabından bir video yayınlayarak, yeşim Salkım'dan özür diledi.
"YAPTIĞIM ÇOK BÜYÜK TERBİYESİZLİKTİ"
Yayınladığı videoya ünlü şarkıcıyı etiketleyen sosyal medya fenomeni, "Suskunluğumu bozuyorum, artık bir şeyler söyleme zamanı geldi. Öncelikle sayın Yeşim Salkım hanımefendiden çok özür diliyorum. Yaptığım çok büyük bir terbiyesizlikti. Kendisinden çok özür diliyorum. Lütfen özrümü kabul eylesin" ifadelerini kullandı.
"TEHDİT EDEREK İŞLERİMİ İPTAL EDİYORLAR"
Tepki çeken sözlerinin ardından bazı konserleri iptal olan Övüç, "Günlerdir çalıştığım firmalara, 'Murat Övüç'ü çıkarmayın, çıkarırsanız sıkıntı yaşarsınız' gibi tehdit telefonları geliyor. Bunu yapan 20 kişilik bir örgüt. Firmaları arayıp işlerimi iptal ediyorlar" dedi.52 yaşındaki fenomen, "Sıkıntı değil, hepsi iptal olsun. Ben yaptığım hatanın farkındayım, ama bir insanın ekmeğiyle oynanmaz" şeklinde konuştu.
Yeşim Salkım'ın, davalık olduğu Murat Övüç'ün özür videosuna ne cevap vereceği merak konusu oldu.

Haberin Devamı