Gazete Vatan Logo

Murat Boz ve Kerem Bursin rekabeti

Murat Boz ve Kerem Bursin büyük rekabete girdi. Büyük bir hayran kitleleri olan iki oyuncu reklamlardan sonra şimdi dizileriyle rekabete girdi. Murat Boz ve Kerem Bursin arasındaki rekabete hayranları da sosyal medya üzerinden katıldı.

İki ayrı jean firmasının yüzü olan Kerem Bursin ve Murat Boz, şimdi de dizileriyle rekabete girdi. Boz’un yeni projesindeki partneri, Bursin’le evlilikten dönen Yağmur Tanrısevsin oldu.

Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre son dönemin popüler oyuncularından Kerem Bursin, popçu Murat Boz’la gizli bir rekabet yaşıyor. İki ünlü isim ilk olarak reklamlarda karşı karşıya geldi. Boz ve Bursin, art arda farklı jean firmalarıyla anlaştı ve reklamları aynı dönem ekranlarda yayınlanmaya başladı.

YÜZÜ GÜLEN MURAT BOZ

Bu çekişme sürerken Murat Boz’un ilk dizisinde başrolü Bursin’in evlilikten döndüğü Yağmur Tanrısevsin’le paylaşacağı haberleri gündeme bomba gibi düştü. Reklamlardan sonra dizileriyle de rakip olmaya hazırlanan ikiliden yüzü gülen ise Murat Boz oldu.

Genç popçu, sözleşme yenilediği jean firmasından 1 milyon lira alırken, çok yakında başlayacak olan ‘Bana Baba Dedi’ dizisinden bölüm başı 35 bin lira kazanacağı öğrenildi. Reklam ücreti 750 bin lira olan Kerem Bursin ise rol aldığı diziden bölüm başı 30 bin lira kazanıyor.

Haberin Devamı