Gazete Vatan Logo
Magazin Murat Boz: Elveda deme bana sakın!

Murat Boz: Elveda deme bana sakın!

Murat Boz yeni ayrıldığı sevgilisi Aslı Enver'e Instagram hesabından şarkılı bir barış mesajı gönderdi. Murat Boz, 'Elveda deme bana sakın!' dedi.

Murat Boz: Elveda deme bana sakın!

Son olarak Tuzla'da verdiği konser öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan Murat Boz, "Bana Aslı'yı sormasınlar" demişti. Hiçbir açıklamada bulunmayan taraflar birbirlerinin fotoğraflarını da Instagram hesabından silmedi ve birbirlerini takibi bırakmadı.

Konsere hazırlanan Murat Boz, provadan bir görüntü paylaştı. Videoda "Elveda Deme" isimli şarkıyı söyleyen Murat Boz'un paylaşımındaki sözler dikkat çekti.

Bu sözlerin ise ilişkiyi tamamen noktalama kararı aldığı öne sürülen Aslı Enver'e olarak yorumlandı.

Murat Boz'un söylediği 'Elveda Deme' adlı şarkının sözleri şöyle:

Acım derin tarifsiz

Talihsiz bir yerde

Ne sen onu bulabilirsin

Ne ben çıkabilirim

İyi günümde dar günümde

Sen hep orda yanıbaşımda

Ne oldu da ayrılmaya

Bunca heves anlatsana

Elveda deme bana sakın

Sen git dargınım, kırgınım olanlara

Yıllara, hayalimi çalanlara

NE OLMUŞTU?

Murat Boz, yakın arkadaşı Eser Yenenler ile birlikte moda programıyla adını duyuran Nihal-Bahar Candan kardeşlerle aynı eve girerken görüntülenmişti.

Bu görüntüler üzerine Murat Boz'un sevgilisi Aslı Enver'e ihanet ettiği iddia edilmişti. 37 yaşındaki Murat Boz bu yaşananların ardından şu açıklamayı yaptı:

Haberin Devamı

"İhanet haberleri tamamıyla gerçek dışıdır. İhanet söz konusu değildir. Tanıdığım tanımadığım birçok insanın bulunduğu bir ortamda bulunmaktan başka öte bir durum yoktur."