Gazete Vatan Logo
Magazin Murat Boz Aslı Enver'le gece yarısı el ele!

Murat Boz Aslı Enver'le gece yarısı el ele!

Murat Boz ile Aslı Enver'in aldatma yüzünden ayrıldıkları bir süredir konuşuluyor. Aslı Enver son açıklamasında 'biz ayrıldık, aldatma yok' dedi. Ancak ikili dün akşam el ele görüntülendi

Murat Boz Aslı Enver'le gece yarısı el ele!

'3 Adam'dan Eser Yenenler'le birlikte ‘İşte Benim Stilim' yarışmacıları Nihal–Bahar Candan kardeşlerle eğlendiği gece olay olan Murat Boz ile 'ayrıldık' dediği güzel oyuncu Aslı Enver, önceki gece ele ele görüntülendi.

2016 yılının ocak ayında sürpriz bir aşka yelken açan Aslı Enver ile Murat Boz, geçtiğimzi ay ani bir kararla yollarını ayırmıştı. Yakışıklı popçu, Antalya konserinde "Aslı ile ayrıldık" açıklaması yapmıştı. Güzel oyuncu da "Olaydan 10 gün önce ayrılmıştık" demişti. Bu açıklamalara rağmen sosyal medya hesaplarında birbirlerini takip etmeye devam eden ikili, önceki gece Suadiye'de birlikte görüntülendi. Murat Boz ve Aslı Enver'in el ele çıktıkları alışverişe ait görüntüler D magazin'de yayınlandı. Ünlü çiftin 'barıştığı' yönündeki haberler hayranlarını heyecanlandırdı.

"BARIŞMAK NASİP KISMET"

Murat Boz, güvenlik kamerası görüntülerinin yayınlanmasından birkaç saat önce Bebek trafiğinde görüntülenmiş ve biten ilişkisiyle ilgili şu açıklamayı yapmıştı: "Biz kavga gürültü ayrılmadık. Aslı çok değer verdiğim biri. Bir daha barışır mıyız, nasip kısmet."

Haberin Devamı