Başka yerde yok

Ali Poyrazoğlu'nun iki oyunu da kapalı gişe oynuyor, hem de iki sezondan beri. Ödünç Yaşamlar ve Kobay oyunlarını paralel götüren ünlü tiyatrocu, salonu dolmayanlara da

Haberin Devamı

Ali Poyrazoğlu'nun iki oyunu da kapalı gişe oynuyor, hem de iki sezondan beri. Ödünç Yaşamlar ve Kobay oyunlarını paralel götüren ünlü tiyatrocu, salonu dolmayanlara da "Ne kadar ekmek o kadar köfte" diye meydan okuyor. Bu arada üçüncü bir oyunla pastada payını da büyütmüyor değil. Yeni oyununda oynayacak isimler, tiyatroya ilk kez Poyrazoğlu'nun yanında başlayan Korhan Abay ve Nilgün Belgün. Ali Poyrazoğlu'nun "Var mı yan bakan" ruh halinin basılıp ülke çapında dağıtılacak olanı da hazır, hatıralarını kaleme aldığı kitap yakında piyasada olacak. Kitapta çok ses getirecek anıların yer alıyor olması ihtimali yüksek. İyi bir aşçı olan ve elmalı balığıyla pek ünlü Poyrazoğlu, kendisi kolay yenilir yutulur olmadığından, kitaptan sonra anılarının bütün çıplaklığıyla yer aldığı günlüklerini de sansürsüz yayınlamayı planlıyor.

Ayşe Arman evliliği biliyorum, şart değildir ama çocuk istiyorum deyince "evlenmeden çocuk sahibi olmak isteyen ünlü gazeteci kim" diye gündeme geldi. Son kitabını ithaf ettiği "Mami"si bu işe ne der bilinmiyor ama Arman'ın seçilmiş 46 röportajının yer aldığı "Kimse Sormazsa Ben Sorarım"ı çok satıyor. Soru sormayı sevdiği için bu işi yaptığını ve uçakta yanına düşenlere bile soru sorduğunu söyleyen (Dişi Larry King) gazeteciyi yakında ekranlarda görürseniz şaşırmayın.

İzlenme rekorları kıran Asmalı Konak'ın yaratıcısı Meral Okay özel sohbetlerinde "Asmalı Konak konuşmaktan sıkıldım" dese de bütün Türkiye onunla Aşmalı muhabbetine devam ediyor. Gerçi yeni projeleri var. Şehir hikâyeleri yazmayı çok seven Okay bu projelerinde bu sefer Anadolu'da geçen hayatı değil, metropoldeki hayatları işleyecek. Meral Okay'ın Hülya Avşar'la da bir projesi var, herkeslerden saklıyor. Asmalı Konak'ın sonunu da sonuna kadar saklamayı başaran yazarın kafasından neler geçtiğini anlayabilmek için beklemekten başka çare yok.

Çoçuklar Duymasın dizisi nin beğenilen karakteri Tamer Karadağlı Yunanistan'da gösterime giren filmi "Bir Tutam Baharat'la da büyük ilgi görüyor. Film Türkiye'de baharda vizyona girecek. Türk basınında şu anda gündeme gelmemesinin nedeni, yapımcıların malı doğru zamanda pazarlama ilkesi gereği. Amerika'ya gittiği zamanlarda sık sık prodüksiyon şirketleri ve ajanslarla görüşen ünlü oyuncu sinema çalışmalarına Amerika'da devam ermeyi planlıyor. Bu uğurda gerekirse "Çocuklar Duymasın" ekibi de Hollywood yolunu tutabilir. Evlilik kendisine yaramış görünen Karadağlı her ne kadar yakın çevresine karşı kilo almadığını ve hiç değişmediğini iddia etse de eşi Arzu Balkan "Bıyıklı Haluk"tan şikâyetçi. Karadağlı ise bıyığı eski bölümleriyle birlikte zaman zaman aynı anda üç kanalda birden oynayan dizinin en yenisinin "Bıyıklı Haluk"lu olduğunu vurgulamak üzere bıraktığını anlatıyor. Seyircinin kendisini eşi Arzu Balkan'la aynı dizide oynarken izlemek istediğini bildiğini söyleyen Tamer Karadağlı, Arzu Balkan'la kamera karşısında yer aldığında gerilebileceğinden çekindiğini, gerçek hayatta hiç çekinmeden söylüyor.

Gazeteci yazar Prof. Deniz Gökçe geçtiğimiz günlerde evlendi ve hemen ardından 62 yaşına bastı. Aşk ünlü ekonomiste kemer sıktırmış olsa gerek. Kısa sürede 106 kilodan 96 kiloya düşmesini başka türlü izah etmek zor. Gerçi kendisi kilo vermesini çok basit bir rejimle açıklıyor, altı dilim baklava yerken bu sayıyı bir dilime, yedi tane zeytin yerken zeytin sayısını da ikiye düşürmüş. Deniz Gökçe şu sıralar hayattan, kendinden, evlilik müessesesinden, hükümetin reformcu icraatından ve ekonominin gidişatından memnun.

Kenan Doğulu, albümünden sonra şimdi de sevgilisi Tuğçe Kazaz'la kamera karşına geçtiği reklam çekimleriyle gündemde. Yaptığı reklam çekimlerden onlarca mont sahibi olan Doğulu, kendisine uzun geldiği için kollarını kestirdiği montlarını yakın arkadaşlarına bile vermeye kıyamıyor. Sanatçının firmayla imzaladığı sözleşme de ilginç. Anlaşmaya göre birlikte kamera karşına geçtiği sevgilisi Tuğçe Kazaz'dan altı ay boyunca ayrılmayacak. Ama zaten Kenan Doğulu her ne kadar "içimdeki serseri ruh daha emin değil" dese de kalbinin derinlerinde sevgilisiyle evlenmeyi düşünmüyor değil.

DİĞER YENİ YAZILAR