Gazete Vatan Logo

Murat Başoğlu kimdir?

Murat Başoğlu kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. İntihara kalkıştığı iddiaları gündeme bomba gibi düşen Murat Başoğlu ile ilgili bilgileri haberimizde derledik. İşte Murat Başoğlu hakkında merak edilenler...

Murat Başoğlu kimdir?

Murat Başoğlu gündemi meşgul etmeye devam ediyor. İntihara kalkıştığı fakat hayati tehlikesinin bulunmadığı iddiaları ortaya atılan Murat Başoğlu'nun hayatına dair bilgileri sizler için derledik.

MURAT BAŞOĞLU KİMDİR?

Türk sunucu, manken, oyuncu ve iş adamı Murat Başoğlu, 1968 yılında doğdu. Aslen İzmirli olan Murat Başoğlu, Sabah Şekerleri adlı televizyon programıyla adını duyurdu. Çeşitli programlarda sunuculuğun yanı sıra oyunculuk ve mankenlik te yaptı. 2011 yılında Huysuz Virjin olarak tanınan Seyfi Dursunoğlu ile "Benzemez Kimse Sana" programının sunuculuğunu üstlendi, 3 sezon boyunca süren bu programa esprileriyle damga vurduç 2014 yapımı Patron Mutlu Son İstiyor filminde Tolga Çevik, Ezgi Mola ve Erkan Can gibi isimlerle çalıştı. En son Çilek Kokusu dizisinin kadrosunda yer alan Murat Başoğlu, bu dizide Sinan karakterine hayat verdi. 2003’te hayatını işadamı Ayhan Bermek'in kızı Hande Bermek ile birleştiren Murat Başoğlu'nun bu evlilikten Can adında bir oğlu var.