Gazete Vatan Logo
Magazin Müjde Ar bile benzetmiş

Müjde Ar bile benzetmiş

Muhabirlerin Uğur Yücel sanarak fotoğraflarını çektiği kişiye yıllar önce de Müjde Ar “N’aber Uğur” diye selam vermiş

Müjde Ar bile benzetmiş

Geçen hafta Kireçburnu’ndaki bir restorandan oyuncu Uğur Yücel’in fotoğrafları geldi. Muhabirlere müdahale eden mekan çalışanlarına ‘Bırakın, çocuklar işini yapıyor’ diyen Uğur Yücel de bir tuhaflık olduğunu sezinleşmiştim. Muhabirlerle yıldızı pek barışık olmayan, fotoğraflarının çekilmesinden rahatsız olan Yücel’in bu kadar babacan konuşması benim gibi herkesi şaşırtmıştı. İşin aslı Uğur Yücel’in avukatı aracılığıyla gönderdiği yazılı açıklamayla kısa sürede ortaya çıktı. Yücel’in avukatı Kireçburnu’nda görüntülenen kişinin Uğur Yücel olmadığını, ona çok benzeyen biri olduğunu belirterek “Bu kişinin Uğur Yücel olmadığına dair herhangi bir açıklama yapmamış olması endişe vericidir. İleride yapabileceği herhangi bir olumsuzluk Uğur Yücel’i zan altında bırakabilir. Şikayetçi olacağız” dedi.

Yüzü benziyor

Bu haberin dün gazetelerde yer almasının ardından bu kez de Uğur Yücel’e ikizi kadar benzeyen kişinin avukatından bir açıklama geldi. Müvekkilinin adını sanını gizli tutan avukat Ceren Şen “Müvekkilim toplumda sevilen, itibar sahibi bir kişidir. Kendisinin profesyonel faaliyet gösterdiği camiada belli bir itibarı ve tanınırlığı mevcut. Uğur Yücel’e yüz benzerliği dışında hiçbir benzerliği yoktur. Yapısal fiziksel özellikleri de Uğur Bey’den oldukça farklıdır” dedi.

Haberin Devamı

Fotoğraf çektirmek istiyorlar

Avukatından bu kişinin Uğur Yücel’den çok daha uzun olduğunu öğrendim. Buna rağmen onun Uğur Yücel olduğun sanan hayranları fotoğraf çektirmek istediğinde “Hayır o ben değilim” diye geri çeviriyormuş. Yıllar önce bir restoranda karşılaştığı Müjde Ar bile “N’aber Uğur” diye yanına gitmiş. Müjde Ar ki çok uyanık kadındır, o bile gerçek Uğur Yücel sandıysa vay vatandaşın haline... ‘Arabesk’ filmindeki birlikte rol almışlardı. Düşünün yani nasıl bir benzerlikse Müjde Ar bile ayırt edememiş. Avukatı Ceren Şen’e “Peki müvekkiliniz Kireçburnu’ndaki o restorant çalışanlarına neden ‘Bırakın, çocuklar çeksin’ dedi” diye sorunca “Öyle bir şey demedi, o mekana ailesiyle gitti. Muhabirler uzaktan çekti” diye yanıtladı.

Haberin Devamı