Gazete Vatan Logo

Muhteşem Yüzyıl Kösem oyuncu kadrosunda sürpriz ayrılıklar!

Star Tv ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin oyuncu kadrosunda köklü değişiklikler yaşanacak. Senaryo gereği bir çok oyuncu Muhteşem Yüzyıl Kösem'den ayrılacak. Peki hangi oyuncular diziden ayrılacak? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinden ayrılacak isimler...

Muhteşem Yüzyıl Kösem oyuncu kadrosunda sürpriz ayrılıklar!

Ekranların tarih temalı dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem'de gelecek sezon bir çok oyuncu ile yollar ayrılacak. Senaryo gereği oyuncu kadrosunda köklü bir değişiklik yaşanacak olan Muhteşem Yüzyıl Kösem'de hangi isimler ile yollar ayrılacak? İşte tüm detaylarıyla Muhteşem Yüzyıl Kösem'den ayrılacak oyuncular...

Star TV’nin sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem‘de yaprak dökümü devam ediyor. Geçtiğimiz bölümünde Hülya Avşar’ın canlandırdığı Safiye Sultan karakteri ölmüş ve ünlü oyuncu Hülya Avşar diziden ayrılmıştı.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin bu hafta ekrana gelecek olan sezon finalinde ise çok sayıda veda yaşanacak. Genç Osman olarak da bilenen Sultan Osman, yeniçeri isyanıyla tahttan indirilecek ve hazin bir şekilde öldürülecek. Muhteşem Yüzyıl Kösem’in sezon finaline Kösem Sultan’ın taht savaşı damga vuracak. Diziye bu hafta Aslıhan Gürbüz (Halime Sultan), Mete Horozoğlu (Zülfikar Ağa), Öykü Karayel (Dilruba Sultan), Taner Ölmez (Genç Osman) ve Mustafa Üstündağ’a (Davut Paşa) veda edilecek. Öte yandan Beren Saat, Vildan Atasever, Boran Kuzum, Esra Dermancıoğlu ve Nadir Sarıbacak ise kadrodaki yerlerini koruyacak.

Haberin Devamı

4. MURAT DÖNEMİ BAŞLIYOR

Muhteşem Yüzyıl Kösem’in 2. sezonunda ise artık Sultan 4. Murat’ın devri başlayacak ve Kösem Sultan’ın yönetimde en güçlü olduğu yıllar ekrana gelecek. Diziye yeni sezonda çok sayıda ünlü isim de yeni karakterlerle katılacak. Sultan 4. Murat’ı kimin canlandıracağı ise henüz belli olmadı.