Gazete Vatan Logo

Muhteşem Yüzyıl Kösem’e yeni oyuncular takviyesi!

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi için önemli hamle geldi. Reyting sıkıntıları çeken Muhteşem Yüzyıl Kösem için yeni oyuncu takviyesi geldi. Star TV’de yayınlanan “Muhteşem Yüzyıl Kösem’in oyuncu kadrosuna 12 yeni oyuncu dahil oldu. İşte gelişmeler haberimizde.

Muhteşem Yüzyıl Kösem’e yeni oyuncular takviyesi!

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni oyuncuları kim sorusunun cevabını Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu yanıtladı. Tarih atlanan diziye 12 yeni oyuncunun girdiğini belirten Eyüboğlu, bu hamlenin neden yapıldığını da açıkladı.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi bu hafta tarih atladı. Kösem ve Sultan Ahmed’in çocukları büyüdü ve doğal olarak diziye yeni oyuncular dahil oldu. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölümüyle ilgili Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, diziye yeni girecek isimleri köşesine taşıdı.

İşte Ali Eyüboğlu’nun “Kösem’e 12 yeni oyuncu takvisyesi” başlıklı yazısındaki ilgili bölüm:

Yaratılan beklentiyle reytingleri örtüşmeyince her yapımın başına gelen “Muhteşem Yüzyıl Kösem”in de başına geldi. Reytingler beklenenin altında olunca “Reytingleri yükseltsin” diye diziye vaktinden erken dahil edilen Beren Saat de umutları boşa çıkardı. Star TV’nin dizisinde “Kösem”i oynayan Saat’i ilk haftasında meraktan izleyenlerin bile devamı gelmedi.

“Muhteşem Yüzyıl Kösem”, reytingi yüksek değil, ama prestijli bir iş… Çünkü dış pazarda iyi iş yapan “Muhteşem Yüzyıl”ın devamı bir dizi. O nedenle geçen yılki dizi fuarında en çok ön satışı yapılan iş oldu. Ancak dizinin reytingleri düşük olunca bu, dış pazarı da etkiledi. Ön satışların ancak dörtte biri gerçek satışa dönüştü.

Haberin Devamı

Beren Saat, Ekin Koç, Hülya Avşar, Vildan Atasever, Aslıhan Gürbüz, Mete Horozoğlu, Kadir Doğulu, Berk Cankat, Nadir Sarıbacak, Esra Dermancıoğlu ve Cihan Ünal’ın başrollerini paylaştığı dizinin kadrosuna dahil olan oyuncularsa şunlar:

Öykü Karayel, Taner Ölmez, Mustafa Üstündağ, Boran Kuzum, Beste Kökdemir, Ahmet Varlı, Ahsen Eroğlu, Burak Darak, Şahin Sekman, Cenk Suyabatmaz, Gizem Emre ve Şener Savaş.