Gazete Vatan Logo

Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi IV. Murat FOX'ta yayınlanacak!

Çok sayıda kişinin gönlüne taht kuran ve fenomen hale gelen Muhteşem Yüzyıl, hikayelerine FOX'ta devam edecek. Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi IV. Murat adıyla FOX'ta yayınlanacak olan dizide hikayeler yine heyecan yaratacak. Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi IV. Murat'ın yeni sezonunda oyuncu kadrosu da dikkatleri çekiyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi IV. Murat yeni bölümleriyle izleyicilerini buluşturacak.

Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi IV. Murat FOX'ta yayınlanacak!

Muhteşem Yüzyıl serileri ile Star TV'de ilgi odağı olan dizi artık Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi IV. Murat ismiyle FOX'ta olacak. Önemli oyuncuların rol aldığı Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi IV. Murat dizisinde heyecan yaratan olaylar bitmeyecek. Henüz yeni sezon tarihi bilinmeyen Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi IV. Murat'ın yakında ekran karşısına çıkması bekleniyor.

Yapımcılığını TIMS Production'ın üstlendiği Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi IV. Murat'ın başrollerini Nurgül Yeşilçay, Metin Akgülder, Zeynep Farah Abdullah, Caner Cindoruk ve Burak Yamantürk paylaşıyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi IV. Murat yeni sezonuyla FOX'ta olacak.

MUHTEŞEM YÜZYIL: KÖSEM 2. SEZON TANITIM 1


MUHTEŞEM YÜZYIL: KÖSEM 2. SEZON TANITIM 2


MUHTEŞEM YÜZYIL: KÖSEM 2. SEZON TANITIM 3

MUHTEŞEM YÜZYIL: KÖSEM 2. SEZON TANITIM 4

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM BAĞDAT FATİHİ IV. MURAT'IN ANA KONUSU

Osmanlı’nın Demir yumruğu, Bağdat Fatihi IV. Murad’ın güzeller güzeli aşkı, prenses Farya rolünü ise Farah Zeynep Abdullah canlandırıyor. Anne ile Oğul Karşı Karşıya! Hünkar ile Sultan bir tarafta; Osmanlı'nın gelmiş geçmiş en kudretli kadını Valide Kösem Sultan, diğer yanda Bağdat’ın, Revan’ın Fatihi, Sultanı IV. Murad... Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmenliğini çağatay tosun’un üstlendiği “Muhteşem Yüzyıl Kösem”, "Devlet-i Aliyye" ile nikahlı Kösem Sultan ile oğlu Murad’ın savaşını konu aldığı yeni sezonunda Osmanlı'nın tarihinde yepyeni bir perde açacak.

Haberin Devamı

Annesi Kösem Sultan'ın gölgesinde sembolik bir padişah olarak geçen çocukluğunun ardından, devletin dizginlerini sertçe eline almaya girişen IV. Murad, Osmanlı'nın altın çağını yaşatan padişahlarla benzerlik gösteren kudreti ile halkın övgüsüyle karşılanırken, düşmanlarının ise korkulu rüyası olacaktır.