Gazete Vatan Logo

Muhteşem Yüzyıl Kösem 21. yeni bölüm fragmanı izle - Şehzade Mustafa çıkmazda!

Star TV ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem heyecan giderek büyüyor. Hatırlarsanız Muhteşem Yüzyıl Kösem’de geçen hafta Kösem Sultan iktidara yürümüştü. Peki Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölümde neler olacak? Şehzade Mustafa'yı yeni bölümde bekleyen sürprizler neler? İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölüm fragmanı ve özeti haberimizde.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 21. yeni bölüm fragmanı izle - Şehzade Mustafa çıkmazda!

Tims Productions tarafından yapılan, Star TV tarafından 12 Kasım 2015'te yayımlanmaya başlayan tarihi-kurgu türünde Türk televizyon dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem, bu haftaya bomba gibi giriyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanla beklenen Muhteşem Yüzyıl Kösem 21. yeni bölüm fragmanında olanlar olacak.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kösem Sultan kaçırılıyor! Safiye Sultan’dan şüphelenen Sultan Ahmed ise öfkeyle kız kulesine gidiyor. Safiye Sultan ise Ahmed’i şaşkına çeviren bir teklifte bulunuyor. Eşkiya tarafından esir tutulan Kösem ise öyle bir bilgiye ulaşıyor ki düşmanını gafil avlıyor.Mustafa’nın hastalandığını öğrenen Halime, emirleri hiçe sayıp oğlunun yanına gidiyor. Ahmed, Kösem’in özlemiyle yanıp tutuşurken, esir tutulduğu yerden kaçmaya çalışan Kösem’in hayatı tehlikeye giriyor.

Hümaşah Sultan ile Züfikar arasındaki yakınlaşma git gide artarken, Hümaşah’ın kocası Hasan Paşa payitahta geliyor. Boşanmak istemeyen Hasan paşa, Hümaşah’ı sırrını açıklamakla tehdit ediyor. Hümaşah, kanıtları yok etmeye çalışırken, Hümaşah’ı saraydan göndermek isteyen Kösem bu sırrın peşine düşüyor. Safiye Sultan, onu yeniden hayata döndürecek bir mucize yaşarken, Kösem haremin idaresini ele geçirmek için Hümaşah Sultan’a büyük bir darbe vurmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Kösem’in kaçırılmasının arkasında Safiye Sultan’ın olduğunu düşünen Ahmed, öfkeyle hesap sormaya gider. Olan bitenden haberi yokmuş gibi davranan Safiye, Ahmed’e bir teklifte bulunur. Ahmed, Kösem’i kurtarabilmek için büyük bir taviz verirken, esir tutulduğu yerden kaçmaya çalışan Kösem, tehlikeyle burun buruna gelir.

Hümaşah Sultan’ın kocası Hasan Paşa ise payitahta gelir. Boşanma meselesini öğrenince öfkeden deliren Hasan Paşa, Hümaşah’ı tehdit eder. Eğer boşanmaktan vazgeçmezse, sırrını tüm saray öğrenecektir. En başta da Sultan Ahmed.

Kösem, kaçırılmasının ardında Hümaşah’ın olduğunu düşünür. Hümaşah’ı bir an evvel saraydan göndermelidir. Kocasının tehdidiyle köşeye sıkışan Hümaşah, paşanın elindeki kanıtları yok etmek isterken, Kösem’in Hümaşah’ın sırrına ulaşması an meselesidir.

Haberin Devamı

Kösem Sultan adım adım iktidara yürürken, haremde hayat herkes için bambaşka bir yöne akmaya başlar.. Özellikle de şehzade Mustafa için.. Muhteşem Yüzyıl Kösem, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle Star’da..

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM KONUSU

Babasının ani ölümüyle tahta çıkan Sultan Ahmed kendini başka bir dünyada bulur; savaşlar, entrikalar, devlet yönetimi... Ama bir gün bir tablo görmesiyle hayatına bir kadın girer: Kösem Sultan. İlk başlarda tahtın ağırlığında ezilse de yavaş yavaş işlerin farkına varacaktır. Kösem Sultan ise saraya gelmesiyle birlikte artık kendisine bekleyen hayatın ilk adımını atacaktır. O da işlerin farkına vardıktan sonra kendini saray entrikalarında ve taht kavgalarında bulacaktır. Eşinin ani ölümünden sonra zorlu bir hayat onu beklemektedir. İki çocuğunun ve torununun saltanatlarını görecek, Osmanlı İmparatorluğu'nun en kudretli valide sultanı olacak, deyim yerindeyse devleti o idare edecektir. Ne yazık ki en sonunda da kendisi saray entrikalarına kurban gidecektir.

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM YAPIMI

Muhteşem Yüzyıl isimli dizinin devamı niteliğinde olan Muhteşem Yüzyıl Kösem'in yapımcılığını Timur Savcı, senaryosunu Yılmaz Şahin, Nüket Bıçakçı ve Sevgi Yılmaz, yönetmenliğini ise; Mert Baykal, Yağız Alp Akaydın, Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş üstlenmektedir. Dizinin yapımını ise Muhteşem Yüzyılda olduğu gibi Tims Productions üstlenmektedir. Muhteşem Yüzyıl: Kösem için yayın tarihinden yaklaşık bir yıl öncesinden hazırlıklar başladı. Muhteşem Yüzyıl dizisinin sanat ekibi bu dizide de görev almaktadır. Dizi Muhteşem Yüzyıl için hazırlanan ve yeni proje için yenilenen mekanda çekilmektedir. Dizinin ilk bölümleri ise Yunanistan'ın Sakız Adası'nda çekildi. Dizide Osmanlı Padişahı I. Ahmed'in cülus sahneleri, İstanbul'un Hadımköy beldesinde kurulan özel mekanda çekildi. Bu sahnenin çekimlerinde 150'den fazla figüran, 20 ana kast oyuncusu ve 100 kişilik çekim ekibi yer aldı. Padişahın tahta çıkışını anlatan bu sahne için Topkapı Sarayı'nın avluları ile Bab'üs-saade ve Bab'üs-selam kapıları özel olarak tekrar hazırlandı.

Haberin Devamı