Gazete Vatan Logo
Magazin Muhteşem Yüzyıl Kösem 21. bölüm fragmanında nefes kesen anlar!-izle

Muhteşem Yüzyıl Kösem 21. bölüm fragmanında nefes kesen anlar!-izle

Star Tv ekranının ilgiyle takip edilen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem 21. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Muhteşem Yüzyıl Kösem'de işler kızışıyor. Ahmet zehirlenecek mi? Muhteşem Yüzyıl Kösem 21. yeni bölüm fragmanları ve tüm merak edilenler haberimizde...

Muhteşem Yüzyıl Kösem 21. bölüm fragmanında nefes kesen anlar!-izle

Yapımını TIMS Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı Muhteşem Yüzyıl Kösem’de ikinci perde açılıyor.
Yeni oyuncuların kadroya dahil olduğu Muhteşem Yüzyıl Kösem’de yeni cepheler açılıyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem’e yeni bölümünde Öykü Karayel, Mustafa Üstündağ, Taner Ölmez, Boran Kuzum, Burak Dakak, Şener Savaş ve Ahmet Varlı katılacak.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 21. BÖLÜM ÖZETİ

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta feleğin çemberi dönüyor!

Kösem’in yönetiminde sarayda yepyeni bir düzen kuruluyor. Safiye Sultan, Kösem’in iktidarına son vermek için saraya çok özel bir cariye gönderiyor. Şehzade Osman ile Şehzade Mehmed arasında yeni bir rekabet başlıyor. Şehzade Mustafa yıllar sonra kafesten dışarı çıkıyor! Ancak haremdeki ilk gecesinde öyle bir olay yaşanıyor ki Halime ve Dilruba şok oluyor! Halime, oğlunun hastalığına şahit olurken, Dilruba kardeşini kurtarabilmek için büyük bir risk alıyor ve hiç tanımadığı biriyle suç ortaklığı yapmak zorunda kalıyor. Hümaşah ile İskender arasındaki kuvvetli bağ şüpheleri üzerlerine çekiyor. İskender’in kayıp şehzade olduğunu Ahmed’e çok yakın bir isim öğreniyor! İskender’in sırrı tehlikeye mi giriyor? Sultan Ahmed her şeyden habersiz iktidarını taçlandırmanın hayallerini kurarken, büyük bir tehlike onu bekliyor!

Haberin Devamı

Yıllar geçmiş, haremde Kösem’in iktidarında yeni bir düzen kurulmuştur. Bir yandan imparatorluğun görkemi ve ihtişamı Sultanahmet Camii ile taçlanırken, diğer yandan şehzadelerin büyümesi ile hanedan yeni iktidar savaşlarına gebedir. Safiye Sultan ise Kösem’in iktidarını bitirmek için çevresini dört bir yandan kuşatmaya çalışır.. Sultan Ahmed için hususi olarak yetiştirilmiş güzel ve alımlı bir cariye saraya girer. Ancak bu kız sıradan bir cariye değildir. Geçmişinde sarayla olan bağı haremde tüm dengeleri alt üst edecektir.

Safiye Sultan, oğlu İskender’i tahta çıkarmak için tehlikeli bir hamle yaparken, İskender’in kayıp şehzade olduğunu öyle biri öğrenir ki sır tehlikeye girmek üzeredir.

Şehzade Mustafa ise yıllar sonra ilk kez kafesten çıkar. Hareme alışmakta güçlük çeken Mustafa, ilk gecesi felaketle sonuçlanır. Mustafa’nın akıl sağlığının yerinde olmadığını gören Halime ve Dilruba, Mustafa’yı korumak için büyük bir suç işlerler..

Haberin Devamı

Sultan Ahmed, Kösem’le ve çocuklarıyla birlikte mutlu, huzurlu bir aile kurmuş, iktidarını sağlam temellere oturtmuştur. Ancak bu mutlu tablo bozulmak üzeredir.. Muhteşem Yüzyıl Kösem, nefesleri kesecek yeni bölümüyle Star’da..

Yayın Günü: 7 Nisan Perşembe

Yayın Saati: 20.00

Muhteşem Yüzyıl Kösem'de ikinci perde!

Karşınızda Hanedan-ı Ali Osman

Kadroya yepyeni isimler katılıyor ??

Muhteşem Yüzyıl Kösem’in bu haftaki bölümünde izleyici Kösem’in çocuklarının, Dilruba’nın ve Şehzade Mustafa’nın büyüdüklerini görecek. Sultan Ahmed’in kararıyla esaretten kurtulacak olan Şehzade Mustafa ruh sağlığı bir hayli bozuk olarak saraya yerleşecek. Dilruba ile evlenecek olan Kara Davut da taht savaşlarında kilit rol üstlenecek.

Her cephenin bir taht namzeti var

Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yeni perdesinde taht için verilecek savaş görülmemiş bir seviyeye çıkıyor. Bir yanda Sultan Ahmed ve Kösem Sultan’ın her biri taht adayı şehzadeleri, bir yanda Halime Sultan ve Dilruba Sultan’ın yıllardır süren kafes hapsinden “hayali arkadaşlarla” çıkan Şehzade Mustafa’sı, diğer yanda ise Safiye Sultan ve Hümaşah Sultan’ın kayıp şehzadesi İskender.

Haberin Devamı

Hanedan, taht için verilecek en sert savaşlardan birine sahne olacak

Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yeni perdesinde Dilruba’yı Öykü Karayel, Kara Davut’u Mustafa Üstündağ, Şehzade Mustafa’yı Boran Kuzum canlandıracak. Kösem Sultan ise kızları Ayşe Sultan, Fatma Sultan, Gevherhan Sultan ve Atike Sultan yanı sıra dört şehzadesi ve Taner Ölmez’in canlandırdığı manevi oğlu Şehzade Osman ile gücüne güç katacak. Kösem Sultan’ın en büyük oğlu Şehzade Mehmed’i ise Burak Dakak canlandıracak.

Safiye Sultan savaş açıyor

İskender’in kayıp oğlu olduğunu öğrenen Safiye Sultan, şu an için bu bilgiyi İskender’den saklasa da tüm adımlarını buna göre atacak. Sultan Ahmed’e suikast hazırlıkları yapan Safiye Sultan, amacına ulaşmanın çok yakınında.

Haberin Devamı