Gazete Vatan Logo

Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. bölümünde Sultan Murad gerçekleri öğrenecek mi?

Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. bölümüyle bu akşam FOX TV ekranlarında izlenebilecek. Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Sultan Murad Kösem Sultan'ı sürgüne göndereceğini söylüyor, peki bunu başarabilecek mi? Sultan Murad'ın bilmesi gereken gerçekler neler, bunu kim söyleyecek? Tüm cevaplar bu akşam Muhteşem Yüzyıl Kösem'de olacak.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. bölümünde Sultan Murad gerçekleri öğrenecek mi?

Salı akşamları yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem bu akşam nefesler tutularak izlenecek. Muhteşem Yüzyıl Kösem'in yeni bölümünde Kösem Sultan'ın Sultan Murad'ı tahttan indirme planları başarıya ulaşacak mı? İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem'in merak edilen yeni bölüm tanıtımı ve özeti...

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 18. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 18. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Muhteşem Yüzyıl Kösem de bu hafta Kösem Sultan ve Sultan Murad arasındaki ipler kopuyor! Sultan Murad, Kösem Sultanı eski saraya sürüyor! Saraydan gitmeyen Kösem’i, Sultan Murad en korktuğu şeyle tehdit ediyor! Şehzade Bayezid, Sultan Murad’la savaşa girmeyi kabul ediyor!

Sultan Murad, evlatlarının ölümüne sebep olan kişinin Farya olduğunu öğreniyor! Şair Nef’i payitahta geliyor! Sultan Murad, Farya hakkında bir hüküm veriyor! Gülbahar Sultan, Kösem’e eski sarayda saldırı düzenliyor! Kösem Sultan Gülbahar’ın yaşadığını öğreniyor! Sultan Murad ve Kösem Sultan arasındaki savaş başlıyor!