Gazete Vatan Logo
Magazin Muhteşem Yüzyıl Kösem 12. bölüm fragmanında Kösem'in mücadelesi başlıyor-izle

Muhteşem Yüzyıl Kösem 12. bölüm fragmanında Kösem'in mücadelesi başlıyor-izle

Star Tv ekranının olay yaratan dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Muhteşem Yüzyıl Kösem 12. bölüm fragmanında Kösem şehzadesini dünyaya getirecek Muhteşem Yüzyıl Kösem 12. bölüm fragmanında Kösem'i çekemeyenler Şehzadesine zarar vermeye çalışacak. Muhteşem Yüzyıl Kösem 12. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Muhteşem Yüzyıl Kösem 12. bölüm fragmanında Kösem'in mücadelesi başlıyor-izle

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 12. BÖLÜM ÖZETİ

Kösem ve Ahmed aşkı büyük imtihandan geçiyor!

Kösem’in mücadelesi asıl şimdi başlıyor!

Koruması gereken bir evladı ve çok güçlü bir düşmanı var. Safiye Sultan, gözyaşı sarayına sürgün edilmesinin intikamını almaya yemin ediyor. Sultan Ahmed ise Fahriye’nin canını almaya kararlı! Safiye Sultan ve Derviş Paşa, Fahriye’yi kimsenin tahmin edemeyeceği bir yere gizliyor. Zülfikar ağa bu sırrı öğrenince, Derviş’in Ahmed’in gözündeki sadakati sarsılıyor. Ahmed, Fahriye hakkındaki kararını açıklıyor.

Derviş ile Zülfikar arasında ipler geriliyor. Kösem’in iktidar oyunlarına bulaşmasını hazmedemeyen Ahmed’in öfkesi yakıp kavuruyor. Ahmed, Kösem’den vaz mı geçiyor? Sultan Ahmed, Zitvatorok anlaşması için Edirne’ye gidiyor. Ahmed’in yokluğunda büyük savaş başlıyor. Derviş Paşa şok bir suçlamayla zindana atılıyor. Şehzade Mehmed kaçırılıyor. Her yerde oğlunu arayan Kösem Sultan, hayatının en büyük kabusuyla yüzleşiyor.

Sultan Ahmed’in Fahriye’nin canını alacağını bilen Safiye, kızını Ahmed’in ulaşamayacağı bir yere saklar. Ahmed, Fahriye’nin bulunması için Derviş’e emir verir. Ancak Derviş’in gerçeği sakladığından habersizdir.

Haberin Devamı

Kösem’in gizli işler çevirmesinden rahatsız olan Ahmed, Kösem ile büyük bir kavga eder. Kösem, Ahmed’i masumiyetine inandırmaya çalışsa da başaramaz.

Safiye Sultan gözyaşı sarayında intikamını almak için gün sayarken, Kösem ilk çocuğu Şehzade Mehmed’i dünyaya getirir. Şehzade Mehmed’in doğumu Kösem ve Mahfiruze arasında yeni bir savaş başlatır. Kimin evladı, hayatta kalmayı başarıp tahta çıkacaktır?

Ahmed’in yokluğunda saray, kabus dolu bir geceye şahit olur. Derviş, şok bir suçlamayla zindana atılırken, Kösem en büyük korkusuyla yüzleşir. Zira oğlu Şehzade Mehmed kaçırılmıştır. Muhteşem Yüzyıl Kösem, heyecan dolu bölümüyle 4 Şubat Perşembe akşamı Star’da...

Yayın Günü: 4 Şubat Perşembe

Yayın Saati: 20.00