Gazete Vatan Logo
Magazin Muhteşem kutlama

Muhteşem kutlama

Yapı Kredi ile Koçbank'ın birleşmesi Lütfi Kırdar'da verilen görkemli bir davetle kutlandı. Çok sayıda ünlünün katıldığı davette tenor Andrea Bocelli, Bilkent Senfoni Orkestrası eşliğinde konukları operaya doyurdu

Yapı Kredi ve Koçbank'ın birleşmesi muhteşem bir resepsiyonla kutlandı. Koç Topluluğu yöneticileri ile Unicredit üst düzey yöneticilerinin katıldığı davette, operanın başarılı isimlerinden tenor Andrea Bocelli unutulmaz bir konser verdi.

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen konsere, iş ve sanat dünyasından birbirinden ünlü çok sayıda davetli katildi. Koç Holding CEO’su Bülend Özaydınlı ve Unicredit CEO'su Alessandro Profumo’nun ev sahipliği yaptığı konserde ünlü tenor Andrea Bocelli'ye şef Marcello Rota yönetimindeki Bilkent Senfoni Orkestrası eşlik etti.

Lütfi Kırdar'ın akustik yapısının bile bu gece için yeniden düzenlendiği konserde, tenor Andrea Bocelli'nin yanı sıra Alberto Gazale ve Rus soprano Elmira Veda da performanslarıyla konukları büyüledi. Muhteşem gecede, Verdi, Puccini ve Bizet'in eserleri seslendirildi.

Kimler katıldı?

Davete katılan ünlülerden bazıları şöyle: Rahmi Koç, Semahat Arsel, Caroli-ne Koç, Güler Sabancı, Bülent ve Oya Eczacıbaşı, Hüsnü Özyeğin, Ömer ve Ayşegül Dinçkök, Mustafa ve Luset Tavi-loğlu, Sedat ve Yasemin Aloğlu, Cem ve Ümit Boyner, Osman ve Zeynep Çar-mıklı, Çiğdem Simavi, Mehveş Emeç, Can ve Tansa Ekşioğlu, Osman ve Serra Merzeci, Kahraman ve Jülide Sadıkoğlu, Eşref ve Fulya Cerrahoğlu, Zeynel Abidin Erdem, Yılmaz ve Serap Ulusoy, Hasan Arat, Osman Boyner, Fikret Öztürk, Emine Özilhan.


Haberin Devamı