Gazete Vatan Logo

Muhtar çağrı yaptı, çöpleri topladılar

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim'in 'Bir Çöp Poşeti Kap Gel' projesi kapsamında aralarında Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş'ın da bulunduğu çok sayıda kişi sahile atılan çöpleri topladı.

Muhtar çağrı yaptı, çöpleri topladılar

Gölcük Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim'in 'Bir Çöp Poşeti Kap Gel' projesi için yaptığı çağrı yanıt buldu. Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, Yalı Mahallesi sakinleri Değirmendere Çınarlık Meydanı'nda bir araya geldi. Eldiven takıp ellerine çöp poşetlerini alanlar, sahilde yerlere atılan çöpleri topladı. Kaymakam Altıntaş da sahile atılan çöpleri topladı.

Kampanyayı muhtarlar aracılığıyla tüm yurda yaymayı hedeflediğini söyleyen Nuran Zaim, "Bir kampanya başlattım. Bunu bütün Türkiye'ye yaymak istiyorum. Türkiye'de 53 bin muhtar arkadaşımız var. Eğer örnek olabilirsek ne mutlu bana. Herkes kapısının önünü temizlesin istiyorum. Yerel yönetimlerin halka hizmet ettiğini hepimiz biliyoruz. Bu bir gerçek ama emektar arkadaşlarımıza yardımcı olmak da bizim insanlık görevimizdir." dedi.