Gazete Vatan Logo

Muharrem İnce'nin sözlerine Tuncay Özkan'dan sert cevap

Muharrem İnce'nin sözlerine CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan'dan sert cevap geldi. Olağanüstü kurultay için muhaliflerin topladıkları imzaları teslim etmelerine saatler kaldı. CHP MYK ise Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplanıyor.

Muharrem İnce'nin sözlerine Tuncay Özkan'dan sert cevap

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, dün akşam Halk TV’de katıldığı programda, '24 Haziran gecesi insanı içine çıkamayacak durumda olduğuna' ilişkin söylentinin Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan tarafından dolaşıma sokulduğunu iddia ederek, “İnsan içine çıkamayacak durumdaydı yalanını uyduranlar. Sıradan ve kaba adam diyenler. O yalanı yandaş medyaya uyduranlardır. Konuyu burada kapatıyorum” dedi.

Hürriyet’ten İsmail Saymaz'ın haberine göre, Özkan, “Sadece ‘sıradan ve kaba’ değil, Muharrem İnce’nin aynı zamanda iftiracı olduğunu gördüm. Söylediklerini ispat edemeyen şerefsizdir. CHP kültüründe yalana yer yoktur” dedi. Özkan, İnce hakkında attığı tweetten ötürü pişman olmadığını da sözlerine ekledi.

İNCE'DE ÖZKAN'A GÖNDERME

Daha önce 24 Haziran akşamı alkollü olduğu için ekrana çıkamadığı haberleriyle ilgili, Kılıçdaroğlu'na yakın isimlerden Tuncay Özkan'ı suçlayan İnce şunları söyledi: "İnsan içine çıkamayacak durumdaydı yalanını uyduranlar. Sıradan ve kaba adam diyenler. O yalanı yandaş medyaya uyduranlardır. Konuyu burada kapatıyorum."

CHP’de imza için son gün

CHP'de olağanüstü kurultay için imza toplayan muhalifler için bugün son gün. Muhaliflerin kurultay için gerekli en az 625 imzayı saat 17:30'a kadar Genel Merkeze sunması gerekiyor.

Haberin Devamı