Gazete Vatan Logo

Muğla'da yeni evli çiftin evi kül oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde, yeni evli çiftin oturduğu 3 katlı evde çıkan yangın sonucu çatı katı tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Muğla'da yeni evli çiftin evi kül oldu

Toplarlar Mahallesinde 15 gün önce evlendiği öğrenilen Veysel ve Tuba Karaduman’a ait 3 katlı apartmanın çatı katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Apartmanın çatı katından dumanların yükseldiğini gören mahalle sakinlerinin haber vermesi ile olay yerine gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Köyceğiz Grup Amirliğine bağlı ekipler yangına müdahale etti.

İtfaiye ekiplerinin yanı sıra Köyceğiz Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı yangın söndürme ekiplerde 4 adet arasöz ile olay yerine gelerek söndürme çalışmalarına katıldı.

2 adet ilk müdahale aracı, 4 adet arasöz, 3 adet itfaiye aracı ile yangına müdahale edildi. Yaklaşık 2 buçuk saatlik çalışmanın ardından yangın kontrol altına alınırken, apartmanın çatı katı tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

İş yerinde çalışırken alevleri fark ederek hemen itfaiyeye haber verdiğini belirten Naci Altun, ‘’Arkadaşımızda yangın söndürücüyü aldı koştu. Büyümesini önlemek için ama her yeri sardı. Bir saat içinde ev bu hale geldi. İçeridekilere seslendik hemen dışarı çıkardık, 3 kişi vardı zaten içerde’’ dedi.

Haberin Devamı

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.