Gazete Vatan Logo
Magazin Müge Boz anne oldu! Bebeğin cinsiyeti...

Müge Boz anne oldu! Bebeğin cinsiyeti...

Bebeğinin cinsiyetini 'doğumda öğreneceğiz' diyen Müge Boz, bir kız bebek dünyaya getirdi.

Müge Boz anne oldu! Bebeğin cinsiyeti...

Basketbolcu Caner Erdeniz’le geçtiğimiz haziran ayında Barselona’da evlenen Müge Boz, anne oldu. Bebeğinin cinsiyetini 'doğumda öğreneceğiz' diyen Müge Boz, bir kız bebek dünyaya getirdi.

Beşiktaş’ta özel bir hastanede doğum yapan oyuncu ve kızının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Çift, 53 cm. ve 3 kilo 500 gr. dünyaya gelen kızlarına Vina adını verdi.

Müge Boz, daha önce yaptığı açıklamada bebeğinin cinsiyetini öğrenmediklerini ve doğumda öğreneceklerini açıklamıştı. İşte Müge Boz'un daha önce Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programına konuk olduğunda bebeğinin cinsiyetiyle ilgili yaptığı o açıklama;

Bebeğin cinsiyetini öğrenme süreci benim çok hoşuma gitti. Çünkü artık bir şeyi bekleme heyecanını yaşayamaz olduk. Her şeye kolay erişiyoruz ben de bu yüzden bebeğin cinsiyetini öğrenmedim. Beklemek daha güzel heyecan verici, doktorumuz bebeğin cinsiyetini yazdı ve bir zarfa koydu.Biz o zarfı hep yanımızda taşıyoruz ama açmıyoruz. Öğrenmek istemedik ikimiz de bu durum hoşumuza gidiyor.

Haberin Devamı

Açıkçası son zamanlarda çok tatlı yiyorum, eğer tatlı yiyen erkek çocuk doğruyorsa belki bebeğin cinsiyeti erkektir ama inanın bilmiyoruz cinsiyetini öğrenmedik. Hediye alanlar da ısrar ediyor, ‘kız mı, erkek mi? hediye alacağız ne alacağımızı bilmiyoruz’ diyorlar.