Gazete Vatan Logo

Müge Anlı programında, yasak aşk cinayeti şoku!

25 Kasım bölümüyle izleyenleri ekrana kilitleyen Müge Anlı’nın programında yine kan donduran bir itiraf geldi. Kayıp olan Turgut Özyürek’in eşi, Necla Özyürek’in birlikte yaşadığı Hayrettin Atasoy öldürdğüü ortaya çıktı. Peki, Müge Anlı’da ne olmuştu? Turgut Özyürek olayının detayları…

Müge Anlı programında, yasak aşk cinayeti şoku!

Kayıp olduğu iddiasıyla eşi Necla Özyürek, bir süredir kocası Turgut Özyürek’i arıyordu. Manisa’nın Ahmetli ilçesinde yaşayan 58 yaşındaki Turgut Özyürek, 18 Ekim’den beri kayıptı. Özyürek’in ailesi kayıp olan Turgut Özyürek’in bulunması için Müge Anlı’ya başvurdu. Bir süredir Kanser hastalığı ile mücadele eden, Turgut Özyürek'in eşi Necla Özyürek’in sevgilisi Hayrettin Atasoy tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

18 Ekim’den beri aranan Turgut Özyürek’in, 7 kez evlenen 49 yaşındaki eşi Necla Özyürek tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Necla Özyürek, 1986 doğumlu Hayrettin isimli sevgiline kocası Turgut Özyürek’i öldürtmüş.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı çalışmalar sonucunda Necla Hanım 33 yaşındaki sevgilisi Hayrettin Bey dün verdiği ifade de cinayeti itiraf etti.

Hayrettin Atasoy’un ifadesi ise kan dondurdu:

İddialara göre Necla Hanım Turgut beyin evini sattıktan sonra para kalmadığı için boşanmak istedi. Turgut beyde parası kalmadığı için kendisinden boşanmak isteyen eşine benim tarlalarım var paramız var deyip boşanmak istemedi. Bu sürede Hayrettin beyle tanışan Necla Hanım "Ben Turgut'tan boşanmak istiyorum ama o benden boşanmıyor. Eğer sen bu adamı öldürürsen hem beraber oluruz hem maaşı ve tarları bize kalır." dediği ortaya çıktı. Atasoy, "Necla ile birlikte olabilmek için öldürdüm" dedi

Haberin Devamı

"HERKES BANA AŞIK OLUYOR!"

Gözaltına alınan Necla Özyürek ise emniyet tarafından alınan ifadesinden, "Herkes bana âşık oluyor. Bakın bu da bana aşık oldu. Ben bu adamı da yiyeceğim" dediği ortaya çıktı.

TURGUT ÖZYÜREK'İN CESEDİ ARANIYOR!

Vahşice katledilen Turgut Özyürek'in ise cesedinin hala nerede olduğu ise henüz bilinmiyor