Gazete Vatan Logo

Müge Anlı'da şaşırtan ifadeler: Geliyordu kemerini çıkarıyordu ve...

Müge Anlı'da Celalettin Polat olayının ayrıntıları konuşuldu. Canlı yayında Polat'ın oğlu Emre Polat'ın anlattıkları izleyenleri şaşırttı.

Müge Anlı'da şaşırtan ifadeler: Geliyordu kemerini çıkarıyordu ve...

Celalettin Polat, Haziran 2009'da Erzincan Çayırlı'daki köyünde kayboldu. Polat olayının aydınlatılması için kardeşleri Müge Anlı canlı yayınına katıldı.

Cellattin Polat olayında kardeş Sebahattin Polat'a gelen telefon ile farklı bir boyut ortaya çıktı.İsmini vermeyen kişi telefonda Celalettin Polat'ı, eşi ve çocuklarının öldürdüğünü iddia etti.

İddiaların devamında ismini vermeyen telefondaki kişi, Polat'ın, kayınpederinin evinin karşısında bulunan değirmenin yan kısmındaki bir tandırın altında gömülü vaziyette olduğunu öne sürdü.

Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınına Cellattin Polat'ın oğlu Emre Polat katıldı. Polat'ın anlattıkları şaşırttı.

Emre Polat, Müge Anlı canlı yayınında babası gittikten sonra insan gibi yaşadıklarını belirtti.

Polat'ın oğlu Emre Polat, babasının sabaha kadar parasına kadar kumar oynadığını kendilerinin ise gelin gibi hizmet ettiklerini iddia etti. Emre Polat,babasının yakacak odunları kendi üstlerinde kırdığını öne sürdü.

Emre Polat babası için şu iddiaları dile getirdi: "Bir gün geliyordu kemerini çıkarıyordu. Tokası parçalana kadar üstümüzde dövüyordu bizi. Annem geliyordu hiç bir şey diyemiyordu. Benim babam tuvaletini bile tuvalete yapmazdı. Bize leğen getirtirdi leğene işerdi. Biz gider leğenle dökerdik."

Haberin Devamı

Celalettin Polat'ın kardeşi ağabeyinin çocuklarını dövdüğünü de yalanlamadı. Müge Anlı ise bu iddiaların üzerine "Böyle bir adam için genç çocuk cezaevine girsin diye mi toplandınız?" sorusunu yöneltti.

Polat aynı zamanda yengesi ve babası arasında bir ilişki olduğunu öne sürdü. Emre Polat, yengesinin annesine "Bak Nurdane senin kocan geliyor beni buralarımdan öpüyor. İnanmazsan gel merdiven altına saklan" dediğini öne sürdü.

Emre Polat bu iddiası sonrasında ise "Babamı, bununla kocasının yakalayıp da öldürmediğini nereden bileyim abla?" sorusunu yöneltti.