Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Mudo Concept’te Büyük Temizlik!

Mudo Concept’te tüm mobilyalarda % 50’ye varan indirimlerle evinizi döşemek için ihtiyacınız olan her şeyi şimdi hemen alın götürün!

Mudo Concept’ten evlerini yenilemek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat daha! Mudo Concept’te ahşabın ve camın en şık uyumunu yansıtan orta sehpalar ve masalar, kadife kumaşın sıcaklığını simgeleyen puflar ve koltuklar, son trendleri yansıtan endüstriyel tarzda kitaplıklar ve dolaplar, eskitilmiş ahşap masalar ve sandalyeler, derinin asil duruşunu sergileyen koltuklar olmak üzere yaşam alanlarınızı farklılaştıracak tüm ürünlere avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Mudo Concept’in yeni sezon iç mekan koleksiyonlarında ön plana çıkan çapraz ayaklı sehpalar ve İskandinav stilinde berjerler, özgün duruşları ile fark yaratan metal-deri sandıklı işlevsel sehpalar olmak üzere daha bir çok seçenekle hayalinizdeki yaşam alanına sahip olabilirsiniz. Mudo Concept, popüler mekanlar yaratmak için bir evde olması gereken tüm detayları sizin için düşünüyor. Renkli dünyası ile sizleri baştan çıkaracak küçük çekmeceli konsollar, “jean” etkili mobilyalar, pembe, turuncu, sarı, mor ve mavi renklerinin canlı tonlarını yansıtan tekli koltuklar ile yenilikçi, genç ve enerjik ruh evlerinize taşınıyor.

Ev ve yaşam için her şeyi sınırsız dünyasında sizlere sunan Mudo Concept’ler, her yaşa ve zevke seslenen mobilya seçenekleri ile klasik ve modern evlerin vazgeçilmez parçalarını sizlerle buluşturuyor.

Mudo Concept ile ev ve yaşam için her şeyi keşfedin!

Haberin Devamı