Gazete Vatan Logo

Mucize Doktor’da bu hafta: Ali’den Betüş’e itiraf!

Mucize Doktor 19. bölüm yayınlandı. Yeni bölümde hastanede sıra dışı olaylar yaşanacak.

Mucize Doktor’da bu hafta: Ali’den Betüş’e itiraf!

Mucize Doktor 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Tedavi için hastaneye gelen Betüş, yaşanan olaylar sonrasında hastaneden kaçıyor Öte yandan Ali Vefa’nın Betüş’e itirafta bulunması ise utanmasına neden olacak. Peki, Mucize Doktor yeni bölümde bu hafta başka neler olacak? Ali ve Nazlı arasında yeni bir gelişme olacak mı?

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali, Nazlı’yla geçirdikleri lunapark gecesini Ferman’la paylaşmak ister ama Ferman, Ali’nin teklifsiz samimiyetinden rahatsız olur; bir de üstüne asistanları kaytarırken yakalayınca herkesi sınav yapmaya karar verir. Diğer tarafta daha yeni ayrılmış yapışık ikizlerin durumu süratle kötüye gitmektedir. Asistanlar bir yandan Ferman’ın sınavına hazırlanır bir yandan ikizlerin durumuna çözüm bulmaya çalışırken Cerrahi Bölüm’ün maskotu, sekiz yaşındaki Betüş, hastaneye belki yirminci yatışını yapar. Ali’yle aralarında çabucak bir yakınlık doğar ve Ali onun ameliyatını bizzat yapmak ister. Ama önce Ferman’ın onun için özellikle zorlaştırdığı sınavı geçmelidir. Sonunda ikizler vakasında bütün çareler tükenir ve ekip korkunç bir seçimle karşı karşıya gelir: Bir kardeşin yaşaması için diğerinin ölmesi gerekir. Ama hangisi? Kim bu ölümcül kararı verebilir?

Haberin Devamı

MUCİZE DOKTOR DİZİSİNİN KONUSU NE?

Dağlık bir köyde hayata gözlerini açan Ali isimli otizmli ve savant sendromlu bir gencin doktor olma hikayesi Mucize Doktor dizisine konu olacaktır. Küçüklüğünde içine kapanık bir çocukluk geçirecek olan Ali, güçlü zekâsı ile tıp fakültesini birincilik ile bitirecektir. Ardından İstanbul’da bir hastanede asistan olarak çalışmaya başlayacaktır. Ali otizm ve savant sendromlu olduğundan kimseye bahsetmemiştir. Ali çevresindeki arkadaşlarından bu hastalıklarını gizlemeye çalışacaktır.

MUCİZE DOKTOR 19. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

MUCİZE DOKTOR 19. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…