Gazete Vatan Logo

Mucize Doktor 17. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mucize Doktor son bölümü izle

Mucize Doktor 16. Bölümü FOX TV’de yayınlandı. Başrollerini Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Sinem Ünsal’ın paylaştığı Mucize Doktor’un son bölümünde balo gecesi Ali’yle dans ettikten sonra Nazlı, sonunda, ona karşı hisleriyle yüzleşmek zorunda kalır. Peki, Mucize Doktor 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Mucize Doktor son bölüm izle…

Mucize Doktor 17. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?  Mucize Doktor son bölümü izle

Mucize Doktor son bölümü dün akşam FOX TV’de yayınlandı. Son bölümde balo gecesi Ali’yle dans ettikten sonra Nazlı, Ali’ye karşı olan hisleriyle yüzleşmek zorunda kaldı. Nazlı’nın yakın arkadaşı Gülçin vücudunu sarmış tümör ile mücadele ederken, Ferman Gülçin’i ameliyat eder ve onun 1 aylık ömrünü 6 aya çıkarır. Öte yandan, Gülçin eşinin yalnız kalmasını istemediği için kocası ile yemeğe çıkmasını ister. Bu durum Nazlı için çok zorken, Ali de en az Nazlı kadar bu durumu kabullenemez. Peki, Mucize Doktor 17. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

MUCİZE DOKTOR 17. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Mucize Doktor’un 17.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Mucize Doktor 16. Bölüm izle

Ali, Nazlı'daki tavır değişimine bir anlam veremez ve bocalamaya başlar. Bir de üstüne Nazlı'ya beklenmedik bir talip çıkınca iş iyice içinden çıkılmaz hale gelir. Diğer tarafta Beliz, Ferman'dan bir an önce ayrılma ve hayatının o kısmını geride bırakma peşindedir. Ama ayrılık hiç de Beliz'in sandığı kadar pürüzsüz değildir. Vakalar süratle sonuçlarına tırmanır ve hastanedeki diğer çiftler de birbirleri ve hisleriyle yüzleşirken Nazlı bir seçim yapmak zorunda kalır. Ve başına ne geldiğini anlayamayan Ali, korkunç bir ihtimalle karşı karşıya gelir.

Haberin Devamı

Beliz ise Ferman'ı asistan Nazlı'dan kıskanırken, Ayça ve Demir ise hastanedekilere sevgili olduklarını ilan eder. Öte yandan Gülin, Güneş ile olan aşklarının hızlı gittiğini düşünerek Güneş ile ilişkilerine ara vermeyi ister.

MUCİZE DOKTOR’UN KONUSU

Dağlık bir köyde hayata gözlerini açan Ali isimli otizmli ve savant sendromlu bir gencin doktor olma hikayesi Muzice Doktor dizisine konu olacaktır. Küçüklüğünde içine kapanık bir çocukluk geçirecek olan Ali, güçlü zekası ile tıp fakültesini birincilik ile bitirecektir. Ardından İstanbul'da bir hastanede asistan olarak çalışmaya başlayacaktır. Ali otizm ve savant sendromlu olduğundan kimseye bahsetmemiştir. Ali çevresindeki arkadaşlarından bu hastalıklarını gizlemeye çalışacaktır.