Gazete Vatan Logo

MTV Türkiye ‘tek günlük festival’le ortalığı inletecek

Ülkemizde 10 yıldır yayında olan MTV, geçtiğimiz ay yayına çıkardığı MTV Türkiye ile sürprizlerine devam ediyor. Kanal açılışını da, 17 Kasım gecesi “tek günlük festival” niteliğindeki lansman bir partiyle kutluyor. Tüm müzikseverler bu partiye davetli!

Müzikseverlere bir sürpriz yaparak ekim ayının ortalarında yayına başlayan müzik ve yaşam kanalı MTV Türkiye, açılışını dev bir lansman partisi ile kutluyor. (MTV ekranlarda 25’inci yılını kutlarken, Türkiye’de 10 yıldır yayında.) Bu eğlenceli ve şenlikli parti, 17 Kasım Cuma gecesi, CNR Expo Center’da gerçekleşecek. MTV Avrupa’da da görüntüleri yayınlanacak olan MTV Türkiye partisinin sürpriz ismi ise, son dönemin en parlak r&b ve hip-hop grubu The Pussycat Dolls. Bu grubun öncesinde parti, Türkiye’den de ünlü müzisyenlerin eşliğinde başlayacak.Partide kimler yok ki; 110, Athena, Ceza, Duman, Hayko Cepkin, Kargo, Manga featuring Göksel, Mor ve Ötesi, Nil Karaibrahimgil, Ogün Sanlısoy, Redd, Sertab Erener, Teoman ve pekçok sanatçı ile grup daha... Gecede setlerinin başında, gelenleri dansa doyuracak DJ’ler ise Fuchs ve Cervus.

PARTİDE ÜLKEMİZDEN İKİ VJ SEÇİLECEK!
Katılımcılarına farklı bir gece yaşatacak olan parti, aynı gecede MTV Türkiye’nin yüzleri olarak seçilen VJ’lerini de açıklayacak. Doritos desteğinde yürütülen ve yaklaşık iki aylık bir maratonun sonunda belirlenen iki VJ, ilk defa Türk ve dünya MTV izleyicileri ile karşılaşacak. Partiye katılmak istiyorsanız yapmanız gereken biletix’ten hemen bir bilet satın almak! Kapı açılışı 19.30... Biletler: 40, 30 YTL. Tel: (0216) 556 98 00

Haberin Devamı