Gazete Vatan Logo
Magazin MTV'de Türk gecesi

MTV'de Türk gecesi

'Kırmızı halıda yürüyen sanatçılar arasında fanları gelmiş tek grup bizdik'

Berlin’de yapılan MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde “Avrupa’nın en iyi sanatçısı” seçilen Manga, NTV’deki “Gece Gündüz” programına katıldı. Manga üyeleri ödül gecesi çok heyecanlandıklarını belirterek şunları söyledi:

* Kırmızı halıda yürüyen sanatçılar arasında fanları gelmiş tek grup bizdik. Berlin’de kulis ortamından, yarışma ortamına kadar buradaki kadar bir kasıntı ortam yok orada. İnsanlar çok rahat ve sıcak. Ödül açıklandığında yanımızda diğer ülkelerin adaylarıyla sarıldık, tebrik aldık.

* Berlin’de performans gösteremedik ama o havayı solumak güzeldi. Orada şarkımızın sadece 30 saniyelik kısmı dinlendi, tanımayanlar çok fazla fikir edinemedi.

* Ödül gecesi yanımızda Jean Reno vardı. Ama o gün en çok Karaşimşek’in Micheal Night’ı David Hasselholff bizi heyecanlandırdı. Onu görünce çok mutlu olduk.

* Eurovision Avrupa için çok değerli bir yarışma. Daha resmi bir teklif gelmedi. Oralardaki havayı soluduktan sonra katılabileceğimizi düşünüyoruz. Biz olmasak bile böyle organizasyonlara alternatif gruplar da katılmalı.

Haberin Devamı