Gazete Vatan Logo

Motorola Droid Turbo tanıtıldı

Motorola'nın yeni telefonu Droid Turbo özellikleriyle göz dolduruyor.

Motorola Droid Turbo tanıtıldı

Motorola’nın bir süredir gündemde olan akıllı telefonu Droid Turbo, Verizon ile ortak düzenlenen etkinlikte resmen duyuruldu. 5.2-inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü ve inç başına 565ppi yoğunluk sunan Super AMOLED ekranla donatılan akıllı telefonun işlemci biriminde 2.7GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 805 yer alıyor. İşlemciye, 2K çözünürlükte halihazırda en iyi oyun deneyimini sunan grafik birimlerinden biri olan Adreno 420 eşlik ediyor.

Motorola’nın Droid ailesine has tasarım özellikleri devam ettiren Droid Turbo’da Nexus 6’da olduğu gibi metal çerçeve kullanılıyor. Android 4.4.4 KitKat işletim sistemiyle çalışan cihazın bellek kısmını ise 3GB RAM, 32/64GB depolama oluştururken, Droid Turbo’da hafıza kart girişine yer verilmiyor.

Droid Turbo’nun kamera özellikleri de bir hayli iddialı görünüyor. f / 2.0 diyafram değerinde olan 21MP çözünürlüklü arka kamera çift LED flaşla destekleniyor. LED flaşlar Nexus 6’daki gibi halka şeklinde değil. Arka kamera ayrıca 1080p 30fps, 4K 24fps video kaydı gerçekleştirebiliyor. Telefonun özçekim kamerası 2MP çözünürlükte.

Haberin Devamı

8.3mm kalınlığa sahip Droid Turbo’da 3.900mAh kapasiteli pil yer alıyor. Droid ailesinin pil süresindeki başarısı muhtemelen Droid Turbo ile devam edecektir. Turbo şarj özelliğine sahip cihaz 15 dakikalık şarj ile sekiz saat konuşma süresi sunuyor.

Droid Tubo 30 Ekim itibariyle Verizon aracılığıyla satışa sunulacak. 32GB’lik sürümün sözleşmeli fiyatı 200 dolar, 64GB’lik sürümün ise 250 dolar olarak açıklandı.

Sonraki sayfalarda Droid Turbo'nun basın fotoğraflarına göz atabilirsiniz.







KAYNAK : Teknolojioku.com - Motorola Droid Turbo tanıtıldı

Lumia 930 inceleme