Gazete Vatan Logo

Motorola'dan 4G hamlesi geliyor

Mobil dünyasının tecrübeli ismi uygun fiyatlı 4G telefonlarla Hindistan, Brezilya gibi gelişmekte olan piyasalarda telefon satışını artırmayı planlıyor.

Moto E ve Moto G gibi uygun fiyatlı akıllı telefon çözümleriyle gelişmekte olan piyasalardaki hakimiyet alanını önemli ölçüde artıran Motorola, mevcut payını daha da artırmanın yollarını arıyor. Son gelen haberlere göre, Lenovo bünyesinde faaliyetlerini devam ettiren Motorola bu defa Hindistan, Brezilya gibi inanılmaz bir büyüme içerisinde olan ülkelerde uygun fiyatlı 4G telefonlar satmayı planlıyor.

2015 yılında dünyanın birçok noktasında 4G’ye hızlı bir geçiş olacak ve 4G destekli akıllı telefon piyasasında sert bir rekabet yaşanacak. Motorola da gelişen süreçle birlikte bütçe dostu 4G telefonlarla pazar payını artırmanı yolunu arayacak.

Dünyanın en büyük telefon pazarlarından biri olan Hindistan’da şu an için Xiaomi, Apple ve Samsung’un etkisi daha fazla hissediliyor. Yine Micromax ve Lava gibi yerel üreticiler de ülke genelinde önemli satışlar elde ediyor.

Türkiye ise 2015 sonunda 4G bağlantısıyla tanışacak.



KAYNAK : Teknolojioku.com - Motorola'dan 4G hamlesi geliyor

Play Station 4 incelemesi