Gazete Vatan Logo

Moto X+1'in basın fotoğrafı yayınlandı

Motorola'nın 4 Eylül'de düzenleyeceği basın etkinliğinde resmiyet kazandıracağı Moto X+1'in (ya da Moto X2) basın fotoğrafı Evleaks tarafından sızdırıldı. Popüler Twitter kullanıcının emeklilik hediyesi olarak değerlendirilen bu görüntü, Moto X+1'de yer verilecek tasarımın detaylarını net bir şekilde ortaya koyuyor.

Moto X+1, Moto X'in tasarımını büyük ölçüde devam ettirirken; telefonda Moto X'te olduğu gibi farklı seçeneklerde arka kapaklar da yer alacak. Ön bölümde geniş bir alana yayılan hoparlör dikkat çekiyor. Telefonda ayrıca büyüyen ekranla beraber Moto X'e nazaran daha ince çerçeveler kullanılıyor.

TELEFON 17 EYLÜL'DE ÇIKIYOR
Telefonun arka bölümünde ise dikkat çeken ayrıntı kamera bölümünde bizleri karşılıyor. Üreticiler genelde kameranın bir yanına LED flaşları konumlandırıyor. Motorola ise lens etrafından bir halkaya yer veriyor. Bu halkalar üzerinde lensin her iki yanında da LED flaş kullanılıyor.
4 Eylül'de tanıtılacak telefonun çıkış tarihinin ise 17 Eylül olduğu bildiriliyor. Moto X+1'in son olarak özelliklerinden söz edecek olursak; Android 4.4.4 KitKat, 5.2-inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü ekran, 2.5GHz'de çalışan dört çekirdekli Snapdragon 801 işlemci, 2GB RAM, 12MP arka kamera ve 2.900mAh kapasiteli pil.

Haberin Devamı