Gazete Vatan Logo

Mor ve Ötesi patlaması

İzdihamı görünce 'haksızlık' dedim. Bu çocuklar daha önce kötü müzik mi yapıyordu yoksa televizyonlar mı onları sevmiyordu?.. Çubuklu Hayal'e de teessüf ederim

Biliyorsunuz, pek sevişmiyorum ben kendileriyle. Pardon, müzikleriyle... Ama Allahları var ki, sahneleri çok iyi. Sunay Akın sonrası Mor ve Ötesi, sayfamı seve seve paylaştığım sevgili Yiğiter Uluğ'un 'dünya tatlısı kızları'ndan Busen'in doğum günü vesilesiyle seçilen istikametti. Fakat gidiş biraz çileli oldu.

Müdavimleri bilir; Çubuklu Hayal Kahvesi'ne İstin-ye'den ücretsiz tekne kalkıyor. Gecenin tam yarısı, kuyrukta en az 150 kişiyi ve 'olmayan tekne'yi görünce benim gibi herkes isyan etti. 15 dakika sonra bir tekne geldi, üçte birini aldı kuyruğun. Kaldı mı size 100 kişi!.. Bir sonraki tekne 45 dakika sonra. Herkesin gözü park halindeki 29'un teknesinde. Adamlar da acıdı halimize: "Tamam kalkıyoruz ama ekstra, 1.5 milyoncuk rica edeyim!.."

Veren verdi, kalan kaldı... Da... Sözüm Hayal'cilere benim... Ki, Beyoğlu'ndaki evim. Bu tür özel organizasyonlarda ek tekne servisi koymak gerekmez mi?.. Tamam, ben de bilmiyordum memlekette bir Mor ve Ötesi patlaması yaşanıyormuş, birçok ünlü ve alakasız dinleyenleri varmış ama insan 'evinin bir odası'na gidemiyorsa, hele de kendi birası Rock'n Dark organizasyonunda Dark bulamıyorsa... İğne değilse batan, acıtan ne ki?..

Geçici olarak kapalıyız
Malumunuz kapkaç sırasında kaptırdık her şeyi. Eşe dosta borçlandık da olabildik. Borçları ödeyince anladık ki elimizde kalmayanla alemlere akmak imkansız. Alemi eve çağıracağız artık!.. Anladınız, bir süre olamayacak 'çulsuz Drew'iniz... Siz gelin ama... Özletmeyin :(

Haberin Devamı