Gazete Vatan Logo

Montlu, yırtık kotlu ‘üç harfliler’ nikahı!

Bioenerji uzmanı olduğunu öne süren Metin K. ile ‘üç harfliler’le korkutarak evlendiği öne sürülen üniversiteli kızın nikah fotoğrafları ortaya çıktı. Metin K.’nın nikahta mont giymesi dikkat çekti

Montlu, yırtık kotlu ‘üç harfliler’ nikahı!

İzmir Bayraklı’da oturan Ercan-Ayşe Koçyiğit çifti, polise başvurarak 19 yaşındaki kızları Fatmanur’un bioenerji uzmanı olduğunu söyleyen Metin K. tarafından korkutularak kaçırıldığını öne sürdü. Kızlarından 14 günden beri haber alamayan Koçyiğit çifti Müge Anlı’nın programına başvurdu. Oğullarının Obsesif Kompülsif hastası olduğunu belirten çift “Oğlumuz bir türlü düzelemiyordu. Bir gün kızımız Fatmanur’un erkek arkadaşı, bize Alsancak’ta bürosu olan bioenerji uzmanı Metin K.’ya başvurmamızı istedi. Oğlumuzu Metin K.’ya götürdük. Tedavi seansları başladı. Bazen 250 bazen 500 lira veriyorduk. Oğlumuz düzelmeye başlayınca Metin K. aileden biri gibi oldu. Sürekli evimize girip çıkıyordu.

Okulu bıraktırdı

Ona çok güveniyorduk. Eşim ve ben ona ağabey diyordu. Meğer o kızımıza göz koymuş. Kendisi 46 yaşında kızımız 19 yaşında. Fatmanur üniversiteye kazandı. Uşak’a gidecekti ama Metin bize ‘Kızınıza ‘üç harfliler dadanmış. Okumaya gönderirseniz ölecek’ dedi. Bizi bu tür yalanlarla korkuttu. Kızımız okulu dondurdu. Oğlumuz biraz iyileştiği için Metin’e inanıyorduk. Bir süre sonra Metin bu sefer ‘Kızınızın 4 aylığına evlilik yapması lazım. Yoksa ölecek’ dedi. Ne yapacağımızı şaşırdık. ‘Sadece kağıt üzerinde olacak, benimle 4 ay evli kalsın hiçbir şeyi kalmayacak’ dedi. İnandık ve kızımızı onunla evlendirdik. Ancak nikahtan sonra kızımızı da alıp ortadan kayboldu.”

Haberin Devamı

Fatmanur hamile!

Müge Anlı’nın programına katılan Koçyiğit çifti kızlarından gelecek müjdeli bir haberi beklerken şoke eden bir haber geldi. Canlı yayına bağlanın Zarif adlı bir kadın Fatmanur’un hamile olduğunu söyledi. Bu haberle yıkılan aile, bu kez kızları Fatmanur’un canlı yayına bağlanmasıyla bir kez daha sarsıldı. Fatmanur “Metin şu an gözaltına, ben kendi isteğimle evlendim” dedi. Ercan-Ayşe Koçyiğit çifti kızlarının tehdit altında olduğunu belirterek “Bu adam hem bizi hem de kızımızı korkuttu. Devletimiz bu olaya el koysun” diyerek yardım istedi.

Bu nasıl nikah

Ercan-Ayşe Koçyiğit çifti kızlarının nikah fotoğrafının tüm gerçekleri ortaya koyduğunu belirterek “Metin K. kızımı korkutarak nikah masasına oturtmuş. Öyle olmasa damatlık giyerdi. Mont ile nikah masasına oturulur mu? Kızımızın üstünde de yırtık kont pantolon vardı. Nikahın tehditle kıyıldığı ortada” diyerek yardım istedi.

Haberin Devamı

Seanslarda hamile kaldı

Metin K.’nın kızları Fatmanur’u tedavi edeceğim diyerek uzun süre odada baş başa kaldıklarını belirten Koçyiğit çifti “Biz niye uzun sürüyor bu seanslar diye sorduğumuzda ‘Sıkıntılı bir durum var’ diyerek geçiştiriyordu. Kızımızı meğer bu seanslarda hamile bırakmış” dedi.