Gazete Vatan Logo

Model yarışmasında dev fiyasko!

Medya devi Rupert Murdoch'un gelini, Avustralya'da düzenlenen En İyi Model yarışmasını felakete dönüştürdü

Avustralya'da düzenlenen en iyi model yarışması felakete dönüştü.

Medya tarafından 'destansı bir fiyasko' diye nitelenen ve canlı yayınlanan yarışmada, sunucu yanlış adayın kazandığını söyledi.

Fox televizyonunda altıncı sezonu yayınlanan Avustralya'nın En İyi Modeli yarışmasının final bölümünde canlı yayında büyük bir hata yapıldı. Yarışmanın sunucusu Sarah Murdoch, 19 yaşındaki aday Kelsey Martinovich'in birinci olduğunu açıkladı.

Martinovich sahnede sevinç çığlıkları atıp ailesine ve arkadaşlarına teşekkürlerini yollarken, sunucu hatasını farketti. Bu büyük hatanın stresiyle beceriksizce özür dileyen Murdoch, 18 yaşındaki Amanda Ware'in birinci olduğunu açıkladı.

Sunucu Sydney'deki Luna Park'ta 2000 izleyicinin karşısında, "Aman Tanrım, şu anda ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Bunun için çok özür dilerim. Aman Tanrım. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Bu tamamen bir kaza, özür dilerim. Kazanan Amanda. Bana yanlış okundu. Canlı yayında böyle şeyler oluyor. Çok özür dilerim, bu delice" dedi.

Eski bir model ve Rupert Murdoch'un oğlu Lachlan ile evli olan Sarah Murdoch, kulaklığından kendisine yanlış ismin söylendiğini belirtti.

Bu sırada Martinovich büyük bir olgunluk gösterdi ve Amanda Ware'e "Sen kazandın, sorun yok, bu bir hataydı, sorun yok" diyerek sarıldı.

Yarışmanın ödülü Harpers Bazaar'ın kapağında yer almak ve bir fotoğraf çekimi, modellik anlaşması, Levis ile 25 bin dolarlık bir reklam anlaşması, bir otomobil, 20 bin dolar nakit para ve New York seyahatiydi.

Hatayı telafi amacıyla Fox, Martinovich'in 20 bin dolar ve New York seyahati alacağını belirtti.

Haberin Devamı