Gazete Vatan Logo

Modeko 25 Şubat’ta başlayacak!

Mobilya ihtisas fuarcılığındaki gelişmeler İzmir'de düzenlenen MODEKO Mobilya Fuarının önemini bir kat daha arttırdı

Mobilya Sektörünün genç ve dinamik vizyonu Türkiye'nin en kapsamlı sektörel organizasyonu MODEKO 2015 İzmir Mobilya Fuarında ortaya konulacak. Seçkin markaların yeni dönem koleksiyonları profesyoneller ve nitelikli alıcılarla İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda buluşacak. Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen Özgün, şık tasarımlarıyla ve uygun fiyat politikalarıyla katılımcılarının mobilya pazarındaki trendleri belirleyeceklerini söyledi.

Mobilya ihtisas fuarcılığındaki gelişmeler İzmir'de düzenlenen MODEKO Mobilya Fuarının önemini bir kat daha arttırdı. Geçen yıla oranla yüzde 15 büyüyen MODEKO 2015 İzmir Mobilya Fuarı 26. kez İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda açılacak. 25 Şubat 2015 tarihinde başlayacak organizasyon sektör ve paydaşlarına 5 önemli iş günü fırsatı sunacak. Mobilya Mağazaları, Zincir Mağazalar, Toptancılar, Dağıtıcılar, İthalatçılar, İhracatçılar, Profesyonel Satın Alma Yetkilileri, Bayiler, Mimarlar, İç Mimarlar, Dekoratörler, Endüstriyel Tasarımcılar, Taahhüt Firmaları, Mobilya Yan Sanayi Üreticilerini katılımcılarıyla buluşturacak organizasyon önemli iş bağlantılarına ev sahipliği yapacak.

Haberin Devamı

Oda ve derneklerin işbirliği ile Efor Fuarcılık bu yıl MODEKO 2015 İzmir Mobilya Fuarı'nı 26. kez düzenleyecek. Sektörün 26. büyük buluşmasına Efor Fuarcılık ile birlikte sektörün seçkin 192 katılımcı firması 200'ün üzerindeki önde gelen markasıyla ev sahipliği yapacak. Katılımcı firmalar yılların bilgi birikimiyle imalatını gerçekleştirdikleri koleksiyonlarını ilk kez fuarda görücüye çıkartacak. Modern ve klasik mobilyalar, eskitme ve modüler mobilyalar, masa, sandalye, kanepe ve koltuklar, bebek ve genç odaları, yatak ve yatak setleri, ofis mobilyaları, mutfak mobilyası, bahçe mobilyaları, ev dekorasyonu ve aksesuarları ile aydınlatma ekipmanları sergilenecek. İzmir Uluslararası Fuar Alanı 1A-1B-2-3 ve 4 Nolu sergi salonlarının tamamının organizasyon için kullanılacağı fuarda Büro Mobilyaları özel bir bölümde görücüye çıkacak.

Her yıl çıtası yükselerek MODEKO'da çeyrek asrı başarıyla geride bıraktıklarını vurgulayan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen Türkiye'nin seçkin markalarının yeni dönem koleksiyonlarını profesyoneller ve nitelikli alıcılarla buluşturacaklarını söyledi. Eyigele İşleyen, “Kaliteden ödün vermeden, modern teknolojiler kullanarak dünya trendlerini kendi kültürümüzle yorumlayıp Uluslararası standartlarda mobilya üreten katılımcılarımız bir kez daha vizyona MODEKO ile çıkacak. Özgün, şık tasarımlarıyla ve uygun fiyat politikasıyla mobilya pazarında trendleri belirleyecekler. Yaşam alanlarına şıklık ve estetik katacak tasarımları görmek için Türkiye ve dünyanın dört bir yanından sektör profesyonelleri ve nitelikli alıcılar fuarımıza büyük ilgi gösterecekler.Yurtiçi ve yurt dışından alım heyeti düzeyinde katılacak girişimcileri için özel programlar oluşturduk. Hedefimiz 5 gün süreyle sektörün nabzının atacağı İzmir Mobilya Fuarımızda büyük iş bağlantılarının gerçekleştirilmesidir. Geçmiş yıllarda bunu başardığımız için organizasyonumuz sadece geçen yıla oranla yüzde 15 büyüdü. Bu kazanımların ilimiz bölgemiz ve ülke ekonomimize olan katkılarının dahada yükseleceğinden eminiz”dedi.

Haberin Devamı

Türkiye ve dünyanın dört bir yanından fuar kapsamında İzmir'e gelen girişimciler üreticilerle verimli görüşmeler gerçekleştirecek. Bazı alım heyetleri katılımcıların üretim alanlarını inceleyecek. Yarışmalar ve etkinliklerinde gerçekleşeceği fuar tatlı rekabetlerin yaşanmasını da beraberinde getirecek. 25 Şubat 2015 tarihinde İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda başlayacak MODEKO 2015 İzmir Mobilya Fuarı ilk dört gün 11.00-20.00 saatleri arasında son gün ise 19.00'a kadar ziyaret edilebilecek.

Haberin Devamı