Gazete Vatan Logo
Magazin Modanın kalbi Milano’da

Modanın kalbi Milano’da

Milan Moda Haftası 2019 ilkbahar yaz sezonu 18-24 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Biz de moda haftasının en iyilerini sizler için derledik.

Modanın kalbi Milano’da

MONCLER

Moncler Genius, konuk tasarımcılarla yaptığı işbirliğinden doğan ikinci koleksiyonunu Milano Moda Haftası kapsamında tanıttı. Simone Rocha, Craig Green ve Noir bu isimlerden sadece birkaçı. Alışıla gelmiş defile sunumlarının ötesinde gerçekleşen etkinlikte, kısa videolar ekranlara veya duvarlara yansıtıldı. Simone Rocha'nın filminde peçe ile sarılmış şapkalar ve tekno-viktorya dönemi kıyafetler vardı. Noir, Moncler'in efsane montlarının deforme edilmiş versiyonlarını sergiledi.

FENDI

Fendi ilkbahar yaz 2019 koleksiyonunu iki kelime özetledi “Urban Jungle”. İlham kaynağı,günümüz kadını olan egzotik ve fonksiyonel koleksiyon; kemerlerin ve çantaların yanı sıra giyim eşyalarını da süsleyen ceplere ağırlık veriyor.Sezonun trendi biker taytlar ve crop üstlerle karşımıza çıkan dinamik Fendi kadını bu koleksiyon ile küçük ama hızlı adımlarla geldiğini bizlere kanıtladı.

MISSONI

Bir marka için 65 yıl, kutlanmaya değer bi süre. Nitekim Missoni ailesi de öyle düşündü. Piyanist Michael Nyman'ın canlı performansı ile eşlik ettiği Missoni ilkbahar yaz 2019 defilesinde, Pudra tonlarda püskül ayakkabılar ile, Missoni zik zaklı elbiseler biraraya gelince masalsı bütünlük tamamlandı. Erkek koleksiyonunda, rahat uzun zik zak gömlekler ve pantalonlar ağırlıktaydı. Koleksiyonun geneline bej, açık mavi ve pudra tonları hakimdi.

Haberin Devamı

MAX MARA

Milano Moda Haftasının ikinci günü Max Mara ile başladı. Bu sezonun trendi renklerinden bejin hakim olduğu koleksiyona; sarı, koyu mavi ve beyaz tonları eşlik ediyor. Anne Marie Beretta'nın klasikleşmiş tasarımlarını da yeniden yorumlayan koleksiyon, savurgan yeni jenarasyona daha az ve öz almanın ilkesi hakkında önemli mesajlar veriyor.

TOD'S

Tod's ilkbahar yaz 2019 defilesi, ilk kez kadın ve erkek koleksiyonlarını bir araya getirdi. Erkek Koleksiyonu, usta terzilik detayları ile bezenmiş klasik takım elbiselerden oluşuyordu Tod's kadını ise, yaz aylarında bile deri ve süet giymekten vazgeçmeyen, bol kesim saten pantalonları deri ceketler ile kombinleyen şık bir italyan kadını izledik.

Haberin Devamı