Gazete Vatan Logo

Moda’da bir butik otel Riva’s Moda

Kadıköy Moda son yılların trendi semtlerinden biri. Pek çok tiyatro, restoran, konser alanı açılıyor.

Moda’da bir butik otel Riva’s Moda

Yanı sıra açılan butik oteller de semte ayrı bir keyif katıyor. Çünkü şehrin Anadolu Yakası’nda 5 yıldızlı büyük otellerin yanında kongre ve toplantılar için de sıcak atmosferi ile butik oteller ilgi çekiyor. Şimdi bu otellere bir yenisi daha eklendi. Riva’s Moda. Moda’daki otel deniz manzaralı odaları, toplantı ve event alanları roof barı, restoranı ve Say Hello Brasserie’si ile konsept bir butik otel. Otelin sahibi Yankı Kural, “Kapıdan içeri girdiğiniz anda başlayacak olan kişiye özel butik hizmetimizi, otelden çıkıncaya kadar hissedeceksiniz” diyor.

Riva’s Moda Butik Otel’de engelliler için özel dizayn edilmiş bir oda da bulunuyor. Otelde bahçe ve kapalı alana sahip 100 kişilik Say Hello Brasserie, kapalı alana ve terasa sahip a la carte restaurant, en üst katta ise manzara terası ve toplantı salonu bulunuyor.

Yankı Kural, hayvansever konsepte sahip oteli açma öykülerini ise şöyle anlatıyor, “2011 yılında ölen köpeğimizden dolayı yaşadığımız duygusallık bize Alman çoban köpeği eğitim ve üretim merkezi, yanına da otel açmaya vesile olmuştu. Turizm sektoründe geçirdigimiz 30 yılın sonunda hobi olarak başlayan köpek üretimi işimiz turizmci kimliğimizle birleşti ve hayvansever bir otele dönüstük. 2018 yılında yeni otelimizi moda da açtık. Bu sefer deniz kenarında bir şehir oteli seçtik.”

Haberin Devamı