Gazete Vatan Logo

Mobilyada kış trendleri

Sonbahar & kış sezonuna geçmeden önce, yepyeni mevsimin enerjisi ile birlikte yaşam alanlarımızı güzelleştirmenin tam sırası.

Özgün ve modern tasarımlarıyla ev dekorasyonunda trendleri belirleyen marka Konfor, değişebilir kılıflı oturma grubu Paula ile zahmetsizce evinizi kış trendlerine uygun hale getiriyor. Özel kılıflı Paula koltuk takımı ile sıkıldığınız zaman değişiklik yapabilir, kılıflarınızı çamaşır makinesinde 30 derecede yıkayabilir ve tekrar tekrar kullanabilirsiniz.
Sonbahar & kış sezonuna geçmeden önce, yepyeni mevsimin enerjisi ile birlikte yaşam alanlarımızı güzelleştirmenin tam sırası... Bu değişimi Konfor Mobilya ile kolayca, vakitten ve nakitten tasarruf ederek yapabilirsiniz. Türkiye'de trend mobilya tasarımları ile yaşam alanlarını daha konforlu, kişisel ve fonksiyonel hale getiren Konfor, değişebilir kılıflı Paula koltuk takımı ile kullanıcılarına zahmetsiz değişiklik yapma fırsatı sunuyor.
Mobilyanızı değil, kılıfını değiştirin...
Geniş kumaş kartelasından zevkinize göre seçilen koltuk kılıfları ve kumaş tasarımları ile sezona göre evinizde dilediğiniz değişikliği yapabilir, kılıflarınızı 30 derecede istediğiniz kadar yıkayabilir ve defalarca kullanabilirsiniz. Kış sezonuna geçiş yaptığımız şu günlerde soft ve nötral renk kombinasyonları ile kışın soğuk günlerini yumuşatmak için Paula'nın renk kartelasından yardım alabilirsiniz.

Haberin Devamı