Gazete Vatan Logo

Mizahçı Çağın’ı yaptığı şaka ölüme götürmüş

İstanbul Karaköy Fermeneciler Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, mizah yazarı, senarist Çağın Türker yolda kız arkadaşı ile yürürken arkadan gelen bir kişinin attığı yumrukla yere düştü.

Mizahçı Çağın’ı yaptığı şaka ölüme götürmüş

İstanbul Karaköy Fermeneciler Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, mizah yazarı, senarist Çağın Türker yolda kız arkadaşı ile yürürken arkadan gelen bir kişinin attığı yumrukla yere düştü. Hastaneye kaldırılan Türkler kurtarılamadı. Türker’in sevgilisi D.E.’nin ifadesi üzerine dört kişi gözaltına alındı. Yapılan soruşturmada Türker’in kendisini darp eden Yusuf Ş. ile aynı masada eğlendiği belirlendi. Şüpheliler ifadelerinde Türker’in konuşurken fazla argo kelime kullanması üzerine uyarı aldığını ancak aynı şekilde konuşmaya devam etmesi üzerine bir gerginlik yaşandığını anlattılar. Türker bir süre sonra sevgilisi D.E. ile restorandan ayrıldığı ama telefonunu masanın üzerinde unutması üzerine geri döndüğü ve gruptakileri şaka yollu suçladığı iddia edildi.

Güvenlik kameralarını inceleyen polis Türker’in yürürken arkadan gelen Yusuf Ş. tarafından darp edildiğini belirledi. Gözaltına alınan Yusuf Ş. sürekli argo kullanan Türker’i uyardıklarını belirterek, “Bir süre sonra kalktılar ama Türker telefonunu unuttuğunu söyleyerek geri geldi ve bize ‘niye haber vermiyorsunuz siz de az değilsiniz’ dedi. Bunu kendime yediremedim gidip bir tane vurdum. Böyle olacağımı tahmin edemedim” dediği öğrenildi. Yusuf Ş. ‘kastı aşacak müdahale ile ölüme sebebiyet verme’ suçlamasıyla sevk edildiği adliyede tutuklandı. Öte yandan Çağın Türker, dün ikindide Şakirin Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Pendik’te toprağa verildi. n M.Ali DEMİR İSTİHBARAT

Haberin Devamı