Gazete Vatan Logo
Magazin Miray Daner ve Oğulcan Engin aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü! Eski aşkları...

Miray Daner ve Oğulcan Engin aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü! Eski aşkları...

Ezgi Eyüboğlu ile ayrıldıktan sonra fenomen Ala Tokel ile aşk yaşamaya başlayan Oğulcan Engin hızlı çıktı.Engin, son olarak Miray Daner ile aşk iddialarıyla gündem olurken bu iddialardan sonra ikilinin eski aşklarından bomba tepkiler geldi. Gündemde olan aşktan ilk karede sosyal medyaya düştü.

Miray Daner ve Oğulcan Engin aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü! Eski aşkları...

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, son dönemde özel hayatındaki gelişmeler ile magazin gündeminden düşmüyor. Oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile uzun süreli ilişkisi geçtiğimiz haftalarda sona eren Oğulcan Engin, gönlünü fenomen Ala Tokel'e kaptırmıştı. Ancak bu aşk kısa sürdü, ikili yollarını ayırdı.

Hızlı çıkan Oğulcan Engin'inadı son günlerde Burcu Esmersoy ile anılırken çok geçmeden yine bir oyuncuya gönlünü kaptırdığı iddiası gündeme düştü. Bu güzel oyuncu ise son olarak Kubilay Aka ile olaylı bir ilişki bitiren Miray Daner.Oğulcan Engin ile Miray Daner'in aşk iddiası magazin kulislerini hareketlendirdi. Bu aşka şahit olan Kubilay Aka ise iddialara göre küplere bindi!

Ayrıca haberler sonrası Ala Tokel'den de manidar bir paylaşım geldi. Tokel, "Gelen gideni görüntülü arattı öyle diyim" sözleriyle eski aşkına gönderme yaptı.

Magazin D'nin haberine göre; Oğulcan Engin-Miray Daner aşkı belgelendi. İkili, dün akşam Emirgan'daki bir mekandan çıkarken görüntülendi.

Sosyal medyada birbirlerini takibe alan Oğulcan Engin (31) ile Miray Daner (22), haklarında çıkan aşk haberleriyle ilgili henüz herhangi bir açıklama bulunmadı.Genç oyuncu Miray Daner de 'Vatanım Sensin' dizisinde tanışarak bir dargın bir barışık aşk yaşadığı meslektaşı Kubilay Aka ile ilişkisini geçtiğimiz yıl ağustos ayında bitirmişti.

Zaman zaman 'Saygı' dizisinde birlikte rol aldığı Boran Kuzum ile aşk iddialarına karışan Daner, daha önce bunun doğru olmadığını meslektaşı ile yakın dost olduğunu dile getirmişti.
OĞULCAN'A GÖNDERME
Öte yandan birkaç hafta önce All dergisine konuşan Ezgi Eyüboğlu, “İlişkilerimizi neden bu kadar hızlı tüketiyoruz? Yaşadığımızın değerini mi bilmiyoruz?” sorusuna dikkat çeken bir cevap vermişti. Ünlü oyuncu, “Ben kendi adıma değer bilen, sahip çıkan, emek veren, tüketmeye değil yaşatmaya çalışan biriyim. Onun için bu sorunun cevabı bende değil” demişti.
Eyüboğlu, ödün vermek konusundaki soruyu, “Birçok şeyden ödün verdim geçmişte... Değdiği de oldu değmediği de. Yaşayarak öğreniyoruz zamanla” şeklinde yanıtlamıştı.

Haberin Devamı