Miray Daner kimdir?

13 Haziran 2018 Çarşamba - 14:32 | Son Güncelleme : 13 06 2018 - 14:46

Miray Daner kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Geçtiğimiz günlerde final yapan Vatanım Sensin dizisinin başarılı ve güzel oyuncusu Miray Daner ile ilgili merak edilenleri haberimizde derledik. İşte Miray Daner'in hayatı...


Miray Daner güzelliği ve başarılı rolleriyle herkesi büyülüyor. Miray Daner'in hayatı ile ilgili merak edilen tüm bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. İşte Miray Daner hakkındaki aranılan soruların yanıtları...

MİRAY DANER KİMDİR?

Miray Naz Daner (d. 15 Ocak 1999, İstanbul) Türk dizi ve sinema oyuncusu.
 
Oyunculuğa 7 yaşında başlayan Daner, Papatyam dizisinde 121 bölüm Metin Akpınar'ın torunu "Gonca"yı oynadı. Dersimiz Atatürk filminde Sabiha Gökçen'in küçüklüğünü canlandırdı.İlk başrol deneyimini Disney Channel Türkiye'de yayınlanan Zil Çalınca dizisinde yaşamıştır. Medcezir dizisinde Beren Beylice karakterini canlandıran oyuncu asıl çıkışını Vatanım Sensin dizisindeki Hilal karakteriyle yapmıştır.
 
Filmografi
 
2010    Dersimiz: Atatürk    Sabiha Gökçen (küçüklüğü)    Hamdi Alkan
2011    Çınar Ağacı    Pelin    Handan İpekçi
2013    Arkadaşım Max    Melda    Murat Şeker
 
Diziler
 
2008    Bez Bebek    Oyuncak    Serpil Kutça  
2009-2011    Papatyam    Gonca    Bora Tekay    
2010    1 Kadın 1 Erkek    Zeynep (çocukluğu)    Leyla Yaman  
2012    Zil Çalınca    Duygu    Yağız Alp Akaydın    
2012    Zil Çalınca Avı    Miray    Kerem Çakıroğlu  
2012-2013    Merhaba Hayat    Dünya    Kerem Çakıroğlu    
2013-2015    Medcezir    Beren Beylice    Ali Bilgin    
2016-    Vatanım Sensin    Hilal    Taylan Biraderler   
 
Tiyatro
 
Sürç-i Lisan Etti-isek Affola (2010/Tiyatro Ahali)
Reklamlar
Torku Konya Şeker
Tetra Pak
İstikbal
Renault Kango
Pınar
Lc Waikiki
Pantene