Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Minimum sermaye ile maksimum kazanç mümkün mü ?

Alacağınız Emlak Danışmanlığı sertifikası ile ofisinizi açıp hemen kazanmaya başlayabilirsiniz.

2011 yılında faaliyete geçen Dega Emlak Kursu emlak sektörü için emlak danışmanları yetiştiriyor. Kurucusu ve kurs sahibi Müslüm Deveci uzun yıllar inşaat ve emlak sektöründe faaliyet gösterdikten sonra gayrimenkul sektöründeki eksiklerden yola çıkarak Dega Emlak Kursu’nu kurmaya karar verir.

Türkiye’de ilk defa online Emlak Danışmanlığı Kursu veren Dega kursiyer adaylarına 3 farklı kurs içeriği sunuyor;

• Emlak Danışmanlığı Kursu Online-Örgün
• Mortgage Brokerlığı Kursu Online-Örgün
• SPK Hazırlık Kursu Online-Örgün

Kursa Kimler Katılıyor?

Kurslara katılmak isteyenlere örgün ve online eğitim seçenekleriyle Türkiye’nin tüm bölgelerinden kursa katılma imkanı tanınıyor. Kurs saatleri, hem çalışan hem de sertifika almak isteyen kursiyerlere uygun saatlerde gerçekleşiyor. 3 Hafta gibi kısa bir sürede Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikasını alan kursiyerlerin çoğunluğu kendi emlak ofisini açmayı tercih ediyor. Kursa katılım sağlayanlar arasında emekliler, öğretmenler, öğrenciler, yeni mezunlar, ev hanımları ile özel sektörde çalıştığı halde daha iyi gelir elde etmek isteyen beyaz yakalı çalışanlar yer alıyor. Yine bir emlak ofisinde çalışan ve işini daha profesyonel yapmak isyeyen emlakçılar da kursa katılım sağlıyorlar.

Dega Kurs Sonrası Hizmet Vermeye Devam Ediyor!

Dega Emlak Kursuna katılan kursiyerler mezun olduktan sonra bazı hizmetlerden ücretsiz faydalanmaya devam ediyorlar. Dega Portal adlı web uygulaması emlak danışmanlarının kendi aralarında ve gayrimenkul pazarında portföylerini paylaşabildikleri bir hizmet. Yine Dega Forum ile kursiyerler güncel konularda birbirilerinden ve Dega eğitmenlerinden bilgi alabiliyorlar. Sektör ile ilgili bilgi ve görüşlerini paylaşabiliyorlar.

Gayrimenkul Sektörü Neden Özel Bir Sektör?

Dega Emlak Kursu kurucusu Müslüm bey gayrimenkul sektörünün neden özel olduğunu söyle anlatıyor;

“Kursumuzda, kursiyerlerimize öncelikle iletişim ve pazarlama alanında eğitim vermekteyiz. İletişim ve Pazarlamayı diğer mal ve hizmetlerden; gayrimenkul sektörü nerede ayrılıyor ise bunları sektöre girecek arkadaşlarımıza çok iyi anlatmaya çalışıyoruz. Gayrimenkul sektöründe, gayrimenkulun durağan ve sabit bir menkul olduğunu, gayrimenkulü sahiplenebilmek için hukuki bir sürecin geçmesi gerektiğini, bu hukuki süreç içerisinde hangi evrakların hazırlanması gerektiğini, bu evrakların hazırlık aşamasında hangi kurumlardan temin edileceği ile ilgili genel bilgileri kursiyerlerimize aktarıyoruz. Aradan geçen hukuki süreçten sonra artık gayrimenkulün bir yatırım aracı olarak da bilinmesi gerekiyor. Çünkü gayrimenkul durağan bir varlık olduğu gibi fiyat olarak da çok değişkendir. Bu yüzden her mülk, her gayrimenkul, her ada, her pafta özeldir. Bir benzeri söz konusu değildir. Dolayısıyla da bu özel sektörde hizmet verecek arkadaşlarımızın, sektörü bilerek faaliyet göstermelerini istiyoruz. Tüm bu özelliklerinden dolayı gayrimenkul sektörü alternatifi söz konusu olmayan bir sektördür. Kursumuzdan mezun olan arkadaşlarımız, alternatifsiz bir sektör içerisinde faaliyet gösterecekler.”

Hemen Başvurun!

Müslüm Bey İnşaat Sektör’ünün Türkiye için öneminin büyük olduğunu söylüyor ve ekliyor;
“Dega Emlak Kursu gibi firmalar, vermiş olduğu eğitimlerle ve sertifikalarla, özellikle emlak için verilen eğitimimizle, bizim kursiyerlerimiz sektörde farkımızı anlıyorlar. Halka halka, zincir zincir büyümeye devam ediyoruz. Ülkemizde bakir konumda bulunan gayrimenkul sektörü içerisinde görev almak isteyen insanları bizden eğitim almaya bekliyoruz. ”

Dega Emlak Kursuna Başvurmak İçin hemen tıklayın!
Portal : http://portal.degaemlakkursu.com/
Forum : http://forum.degaemlakkursu.com/
Web : http://www.degaemlakkursu.com/
E-posta : info@degaemlakkursu.com
Telefon : +90 212 514 86 86
Fax : +90 212 514 86 87
Adres : Atatürk Bulvarı Çalışkan Apt. No:44 / 7-8 K:3 Fatih/İSTANBUL

Haberin Devamı