Gazete Vatan Logo

Minik ellere sanatın kapısı açılıyor

Akbank Sanat, 24-26 Nisan arasında düzenleyeceği atölye çalışmaları ile çocukları sanatın büyülü dünyasıyla buluşturuyor.

Akbank Sanat Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında konusunda uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek Akbank Sanat 23 Nisan Etkinlikleri ile çocuklar suluboyadan yaratıcı dramaya, oyuncak heykelden mozaiğe, linol baskıdan oyuna birbirinden eğlenceli atölyeleri ile keyifli vakit geçirirken, aynı zamanda da öğrenme fırsatı bulacak. Yaratıcı dans dersleri, anne babaları ile birlikte katılabilecekleri dans atölyesi ve “Çocuklar İçin Çağdaş Sanat” başlığı altında gerçekleşecek çağdaş sanat atölyesi ise miniklere sanatla iç içe olacakları ve kendi yeteneklerini keşfedebilecekleri yepyeni bir dünyanın kapılarını aralayacak.

Dansla yolculuk

4-6, 7-9 ve 9-12 olmak üzere üç farklı yaş grubu için Akbank Sanat Dans Atölyesi’nde 24-25-26 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek yaratıcı dans dersleri, çocukları dans ile oyun arasında yaratıcı bir yolculuğa çıkarıyor. Derslerde fiziksel kabiliyetlerinin artmasına ve çocukların yaratıcı düşünmelerine de yardımcı oluyor. 24-25-26 Nisan tarihlerinde “Dans Müzik ve Oyun” başlığı ile düzenlenecek çocuk dans atölyesinde, minikler anne ve babalarıyla birlikte keyifli vakit geçirme fırsatı yakalayacak.

Atölye programı

- Sarkis Su İçinde Suluboya Atölyesi (6-12 yaş)

- Yaratıcı Drama Atölyesi (9 12 Yaş)

- Oyuncak Heykel Atölyesi (7-14 yaş)

- Ailece Mozaik Atölyesi ( 7-14 yaş)

- Linol Baskı Atölyesi (9-14 yaş)

- Çocuklar İçin Çağdaş Sanat Programı Sergisi (9-14 yaş)

Minikleri marketlerde sürpriz bekliyor

Reis Gıda, 23 Nisan haftası boyunca devam edecek. Çocuklara coşku dolu renkli bir Çocuk Bayramı yaşatmak için birçok etkinliğe gerçekleştirecek olan Reis Gıda, Mini Süper Star Çocuk Şenliği’nin yanı sıra zincir marketlerde düzenleyeceği organizasyonlarda, miniklere uçurtma, boy ölçer ve çeşitli oyuncukları hediye edecek.

“Geleceğimiz olan çocuklarımız başta olmak üzere tüm bireyleri, obezite konusunda bilinçlendirmeyi hedefliyoruz” sloganıyla da yola çıkan Reis Gıda, “Yaşanabilir bir dünya için sağlıklı ve dengeli beslenmeyi birinci önceliği olarak ele alıyoruz” açıklaması yaptı. 33 yıldır özel günler ve haftalara dair etkinliklere katkı sağlayan Reis Gıda, 2009’da başlattığı ‘Abur Cubura Karnımız Tok’ kampanyasıyla, kurumsal sosyal sorumluluk projelerinde ülkemizin lider firmaları arasında yer almaktadır.

Haberin Devamı