Gazete Vatan Logo

Milyonluk cabrio

Mercedes 45 yıl aradan sonra S-Serisi’nin cabrio versiyonunu üretti. 20 saniyede üstü açılıp kapanabilen aracın fiyatı 1 milyon 190 bin TL.

Milyonluk cabrio

Mercedes-Benz, iki üstü açık model C-Serisi Cabriolet ile S-Serisi Cabriolet’yi Türkiye’de satışa sundu. 45 yıllık bir aradan sonra yeniden üretilen S-Serisi’nin üstü açık versiyonu, sportif boyutları, kaliteli malzemesi, yüksek konfor ekipmanlarıyla öne çıkıyor.

Aracın kumaş tavanı, 50 km/saat hıza kadar hareket halindeyken de çalışabilen sistemle 20 saniyede açılabiliyor. Tavanı açık kullanımda araç içinde türbülansı önleyen AIRCAP ve soğuk havada konforu artıran, boyun bölgesine sıcak hava akımı sağlayan AIRSCARF sistemleri, cabrio sezonunu yılın tamamına yayıyor. S 500 Cabriolet AMG’nin fiyatı 1 milyon 190 bin TL’den başlıyor.

Mercedes’in üstü açık dünyasına giriş modeli olan C-Serisi Cabriolet de vergi avantajlı düşük motoruyla dikkat çekiyor. Araçta 156 ile 367 beygir güç arasında değişen 6 motor görev yapıyor. 1.6 litre motorlu C 180, 100 km’de ortalama 6 litre yakıt harcıyor.

C 180, 225 bin 400 TL’den başlayan satış etiketine sahip.