Gazete Vatan Logo

Milyoner kocasını öldürdü!

ABD’nin Teksas eyaletinde 3 yıl önce 34 yıllık eşini "yanlışlıkla" öldüren 53 yaşındaki kadın, parmaklıklar ardından röportaj verdi.

Milyoner kocasını öldürdü!

Gazetevatan.com

ABD'nin Teksas eyaletinde 34 yıldır evli olan Hall çifti bir ihanetle sarsıldı. Frances Hall, kocası Bill'in üç yıl yasak bir ilişki yaşadığını öğrendi.

Her şey Bill Hall Jr.'nin 34 yaşındaki Bonnie Contreras isimli metresiyle olan ilişkisiyle başladı. 2013'ün Ekim ayında Frances, Contreras'ı eşinin arabasında gezerken gördü. O sırada metresin, eşi tarafından motosikletle takip edildiğini gören Frances ikilinin peşine düştü.

Contreras'ın kullandığı aracı sıkıştırmak isteyen Frances, yanlışlıkla motosiklete çarparak kocasının ölümüne neden oldu.

Frances’in iddiasına göre; kocasının metresi Bonnie Contreras'tan olay öncesinde kendisiyle dalga geçmek amacıyla "şişman, yaşlı kadın" gibi onur kırıcı binlerce mesaj aldı. Kendisinin de bu mesajlara cevap verdiğini söyleyen Frances, Contreras'tan ayrıca Bill ile cinsel ilişkiye girerken çekilmiş video görüntülerini aldığını belirtti.

Contreras, kaza sonrasında duygusal travma yaşadığını ve olayların onu çok yıprattığını ifade ederek, Hall ailesine 2.5 milyon dolarlık tazminat davası açtı.

Haberin Devamı

Crime Watch Daily programına parmaklıklar ardından röportaj veren Frances Hall, öldürdüğü kocasını halen sevdiğini söyledi.