Gazete Vatan Logo

Milpark'tan beyaz eşya hediyesi!

Milpark hemen taşınma fırsatı veriyor, beyaz eşya da hediye...

Milpark, ‘yeni yıla yeni evinde’ girmek isteyenlere, 15 bin TL’den başlayan peşinat ve 120 aya varan taksit ödeme avantajı ile hemen taşınma fırsatı sunuyor. Dairelerle birlikte beyaz eşyaların hediye sunulduğu projede evlerine hemen taşınmak istemeyen müşterilerin ya da yatırımcıların dairelerini kiraya vererek taksit ödemelerini kolaylaştırabileceği belirtiliyor...

Milpa İnşaat’ın Esenyurt’ta Eylül 2010’da konut teslimlerine başladığı ve ilk etapta yer alan 315 dairenin yüzde 80’inin satıldığı 993 konutluk Milpark projesi, “hemen teslim” avantajı sunmasıyla bölgedeki diğer projelerden ayrılıyor. Bu özelliğiyle yeni yılı yeni evinde geçirmek isteyenlere fırsat sunan projede 15 bin TL’den başlayan peşinat verenler, 120 aya varan taksit ödeme avantajı ile hemen evlerine taşınabiliyor.

Milpark’ın 1. etap konut teslimlerinin öngörülen tarihte başlamasının da projeye olan güveni artırdığını söyleyen Milpa Genel Müdürü Rıza Koçyiğit, projede sunulan “hemen teslimat” imkanının konut yatırımcıları için de cazip olanaklar sunduğunu belirterek Koçyiğit, evlerine hemen taşınmak istemeyenlerin kiraya vererek taksit ödemelerini kolaylaştırabileceklerini söyledi.

1+1 ve 2+1 daire satın alanlara beyaz eşyalarını hediye etmeyi sürdürdüklerini ifade eden Koçyiğit, binaların yüksekliği kadar fore kazıkların olmasının altyapıyı da kuvvetlendirdiğini kaydederek şöyle devam etti: “33 bin 180 metrekare arazi üzerinde, her ayrıntısı özenle düşünülmüş, 13 bin metrekaresi peyzaj alanı olarak ayrılmış olan proje, gürültülü ve stresten uzak bir yaşam sunuyor. Yaklaşık 105 bin metrekare inşaat alanı üzerinde toplam 14 konut ve 1 ticaret bloğundan oluşan Milpark’ta büyüklükleri 65-186 metrekare arasında değişen 993 adet bağımsız bölüm bulunuyor.”

103 bin liradan başlıyor

Bahçeli ve teraslı daire seçeneklerinin, derelerin, çağlayanların ve göletlerin süslediği, keyifli yemyeşil alanlarıyla şehrin içinde doğa ile baş başa kalma olanağı sunan Milpark Konutları’nda, 15 bin TL’den başlayan peşin alımlarda 120 aya varan taksit ödeme avantajı sunuluyor. DD Mortgage, Finansbank, Yapı Kredi Bankası ve Garanti Bankası’ndan ödeme kolaylığı sunulan projede 65 m2 daireler 103 bin 700, 100 m2 daireler 158 bin 950, 166 m2 daireler 281 bin 350 liradan satılıyor. Projede bulunan ve mülkiyeti Milpark Konutları’na ait tüm sosyal donatıların bazılarının işletmesinden elde edilen gelirin site yönetimi tarafından site giderlerinde kullanılacak olması da, ev sahiplerine destek sağlıyor.

Yüzde 50 su tasarrufu sağlanıyor

1+1’den 4+1’e farklı seçeneklerin sunulduğu Milpark, daire başına yıllık su tüketiminde yüzde 50’ye varan su tasarrufu sağlayan “Ekosan Ekolojik Evsel Atık su Yönetimi” özel sisteminin uygulanmasıyla da dikkati çekiyor.

Haberin Devamı