Gazete Vatan Logo

MilliyetEmlak.com: En Çok Görüntülenen Emlak Portalı!

MilliyetEmlak.com 86 milyon sayfa görüntülenmesiyle emlak siteleri içinde liderliğe oturdu.

2014 baharını yeni kampanyaları, büyüyen ekibi ve yenilenen kurumsal kimliğiyle karşılayan MilliyetEmlak.com en çok sayfa görüntülemesi yapan Emlak portalı oldu.

Dijital mecraların tarafsız rating ve derecelendirme şirketi ComScore'un, Mart ayı verilerine göre; MilliyetEmlak.com 86 Milyon Toplam Sayfa Görüntülenmesiyle sektörel liderliğe oturdu.

En yakın rakibiyle arasında 16 milyon fark bulunan MilliyetEmlak.com yükselişini emin adımlarla devam ettiriyor.

86 Milyon Toplam Sayfa Görüntülenmesiyle, emlak siteleri arasında lider olan MilliyetEmlak.com "güven" esasına dayalı yayıncılık prensiplerini her şeyin üzerinde tutuyor.

Prestijli markasıyla, kurumsal firmalarla, markalı projelerle ve gayrimenkul sektörünün önemli temsilcileriyle çalışmalarını sürdüren MilliyetEmlak.com, önemli gelişmeler ve özel röportajlarıyla da sektörden haberler veriyor.

Gerek satış gerekse satış sonrası desteğiyle kullanıcılarının memnuniyetine odaklanan MilliyetEmlak.com güçlenen kadrosuyla yeni rekorlara göz kırpıyor.

Haberin Devamı

Sosyal mecralarda da aktif şekilde bulunan ve takipçi sayısını hızla yükselten Milliyet Emlak.com, sayfa görüntüleme liderliğiyle birlikte sektörün nabzının attığı en önemli mecra olarak yoluna devam ediyor.

Milliyetemlak.com Türkiye'nin En Güvenilir Emlak Sitesi.

Milliyetemlak facebook Sayfamızı Beğendiniz mi?

Milliyetemlak'ı Twitter'da Takip Edin!

Milliyetemlak'ı Google+'ta İzleyin!