Gazete Vatan Logo

Milliyet ve Milliyetemlak.com plaket aldı!

Milliyet ve Milliyetemlak.com'un medya sponsoru olduğu İnşaat ve Konut Konferansı'nda sektörün nabzı tutuldu.

Milliyet ve Milliyetemlak.com plaket aldı!

Milliyetemlak.com'un ve Milliyet'in medya sponsoru olduğu 'Silverline 4. İnşaat ve Konut Konferansı', sektöre yön veren firmaların yoğun katılımı ile Marriott Hotel Asia’da gerçekleşti.

İnşaat profesyonellerinin VIP buluşma adresi olarak görülen konferansta sektörün önemli isimleri bir araya geldi.

Açılış konuşmasını İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım'ın yaptığı ve sektörün önemli STK'larının da destek verdiği Silverline 4. İnşaat ve Konut Konferansı'nda Milliyetemlak.com ve Milliyet'e medya sponsorluğundaki katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Yenilenen yüzü ve kadrosuyla, sektörün öncü ve güvenilir emlak sitesi Milliyetemlak.com adına Satış Direktörü Nil Karakaş; Milliyet adına ise Reklam Satış Direktörü Sabite Aybars plaketi aldı.

Milliyetemlak.com Satış Direktörü Nil Karakaş, aldığı plaketin ardından, konut sektörünün mevcut durumunun değerlendirildiği ve sektörün önümüzdeki yıllarda verim sağlayabilmesi için önemli adımların konuşulduğu konferansa konut sektörü için emek veren ve emlakçı dostu çözümler geliştirmek adına 11 yıldır çalışan Milliyetemlak.com ailesi olarak destek vermekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Haberin Devamı